Orvex Опубліковано: 20 травня 2025 Опубліковано: 20 травня 2025 погружного блендера. Погружной не очень подойдет.да и неудобно очень. У меня для этих целей такой.Только брал в два раза дешевле.И стаканы побольше. https://comfy.ua/ua/blender-stacionarnyj-nu...a-nb1206dg.html
Олимп Опубліковано: 26 травня 2025 Опубліковано: 26 травня 2025 Блендер лучше брать помощнее , тогда дольше пробегает . Я хлопья овсяные сушими (в АТБ беру) измельчаю в блендере , заранее . Потом вода, протеин , творог , измельченные хлопья в блендере взбил . Утром очень удобно .
SladeW Опубліковано: 12 липня 2025 Опубліковано: 12 липня 2025 Взял себе блендер SATURN ST-FP9100. Дешёвый, но отзывы хорошие. Пользуюсь уже пару недель и очень доволен. Может, потому что мне не с чем сравнивать, но всё, что я ожидал от блендера, он делает.
SRZ Опубліковано: 14 липня 2025 Опубліковано: 14 липня 2025 два місяці оббирати блендер за 800-1000 грн - це заслуговує на повагу за витримку та прискіпливість :JC_doubleup: я так не можу, дуже імпульсивна людина. сьогодні щось захотів, одразу змовив. завтра думаю, а нах воно мені взагалі потрібно)
XXR XXX Опубліковано: 15 липня 2025 Опубліковано: 15 липня 2025 Показатьдва місяці оббирати блендер за 800-1000 грн - це заслуговує на повагу за витримку та прискіпливість :JC_doubleup: я так не можу, дуже імпульсивна людина. сьогодні щось захотів, одразу змовив. завтра думаю, а нах воно мені взагалі потрібно) ))))))))))) прочитав твій комент і до сліз),дяку. я теж такий самий),загорілося-купив)
Orvex Опубліковано: 25 липня 2025 Опубліковано: 25 липня 2025 Ушла целая эпоха. Вечная память легенде.
XXR XXX Опубліковано: 25 липня 2025 Опубліковано: 25 липня 2025 не лише він учора, Халк Хоган теж помер ....
Vladik Опубліковано: 19 січня Опубліковано: 19 січня Скоріше б потепліло... тільки середина зими, а вже сил нема терпіти цей холод 😞 виявляється є рукавички з підігрівом, але ціна кусається...
Orvex Опубліковано: 9 годин тому Опубліковано: 9 годин тому Захотелось просто поделиться со старожиллами. Сейчас припил винца и чего то пздц как грустно стало за форум.Всегда грустно,просто сейчас нахлынуло.Скучаю по тому,давнишному) По вечно злому Олегу,по Кириллу,по Андрею(земля пухом).По атмосфере( Раньше мы тут реально обсуждали глубокие темы,делились всем самым личным,делали эксперименты, спорили,ломали копья,бесились но продолжали уважать друг друга.Мгогие знакомы были в реале.Всегда было очень душевно и уютно. А сейчас просто "где найти дэку". Вижу,что часть из камрадов пытаются поддерживать жизнь форума ответами.Но просто честно грусно( 3
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз