Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

як сказав колись омельченко що місом керує хвора людина і я з ним повністю згідний!!

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
ну я вот, на банкира учусь....та ребята, не нам об этом судить...мы многое незнаем и никогда неузнаем....

вот у нас в Украине, я думаю массовый сговор... я думаю что на самом деле нет никаких противоположностей между Ющенко, Януковичем, Тимошенко, Луценко, Черновецкий ну и т.д....всё это сделано для личной выгоды, и на самом деле это все реалити-шоу...

Повністю підтримую!!! Так воно і є... Ці не дуже добрі люди на самому ділі дружать між собою, у них, у деяких дачі навіть поруч, через паркан. А для людей вони спецом шоу влаштовують. Розділилися на оранжевих, синіх та ще на якихось сіро-буро-козявчастих та грамлять простий народ.

Опубліковано:
Повністю підтримую!!! Так воно і є... Ці не дуже добрі люди на самому ділі дружать між собою, у них, у деяких дачі навіть поруч, через паркан. А для людей вони спецом шоу влаштовують. Розділилися на оранжевих, синіх та ще на якихось сіро-буро-козявчастих та грамлять простий народ.

всі вони одне лице під різними масками!

Опубліковано: (змінено)

парни, вот сегодня такое подумал, на носу ведь новый год, что скажете, можно-ли спиртное употремлять? а то у меня компания ещё та...вот в качку пошол, отказываюсь...но ведь праздник, что скажете? можно-ли разочек?

Змінено користувачем Schranz
Опубліковано:
парни, вот сегодня такое подумал, на носу ведь новый год, что скажете, можно-ли спиртное употремлять? а то у меня компания ещё та...вот в качку пошол, отказываюсь...но ведь праздник, что скажете? можно-ли разочек?

можно но в меру :)

Опубліковано:
можно но в меру :)

Я тож так думаю. Потрібно знати міру. Он врачі і ті рекомендують для здоров'я. Хоча... І головне не зловживати це діло дуже часто!

Опубліковано:

дело в том что я уже свою меру забыл, за столь-долгий период.... :D

последний раз, и то, было не в меру...ничего, шампанского хватит...

Опубліковано:

А я невживаю спитного! і буду св"яткувати без нього :D

Опубліковано:
А я невживаю спитного! і буду св"яткувати без нього :D

Молодець!!! Поважаю!!!

Опубліковано: (змінено)
Молодець!!! Поважаю!!!

Доречі, мені дуже приємно чути тут на форумі українську мову!! поважаю! :)

Змінено користувачем palyanucya

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...