Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Доречі, мені дуже приємно чути тут на форумі українську мову!! поважаю! :)

Дякую!!! Та я і по російські без проблем... А так як живу на Україні і сам родом з неньки України, то розмовляю на українській мові. Вона мені дуже подобається! Російська теж подобається! Але я українець... Шкода тільки дивитися на те що зробили з нашою країною... :(

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Дякую!!! Та я і по російські без проблем... А так як живу на Україні і сам родом з неньки України, то розмовляю на українській мові. Вона мені дуже подобається! Російська теж подобається! Але я українець... Шкода тільки дивитися на те що зробили з нашою країною... :(

це точно! .. і не тобі одному!

Опубліковано:

Мені також приємно чути у нас на форумі людей, які розмовляють українською мовою! :D

Опубліковано:
Мені також приємно чути у нас на форумі людей, які розмовляють українською мовою! :D

нас стає все більше!!! :D

Опубліковано:

А мне вот русский больше нравится. Вживую мало приходится общаться на этом языке, так приятно тут только на нем отписываться...

На новый год шампанского немного выпью и вина, ничего тяжелее не буду. А шампанское люблю... гм... :P

Опубліковано:

Мда, Обама в хорошей форме, молодец! Впрочем он ж негр. А им, как по мне, сделать форму легче.

Читаю фантастику Лема-там про мужика что жил в условиях 2ж, потом на землю вернулся сильный аж страшный, цитирую "...Я мог испугать кого угодно. Я и не подозревал, что выгляжу как

ярмарочный силач. Бугры мускулов, торс, я весь был какой-то бугристый"... Я б тоже так хотел <_< . Хочу в космос!

Опубліковано:

сегодня была тренировка))

стрёмно было делать жым ногами, а то как отмечал новый год, упал неправильно....в колене болело немного, пришол на тренировкуЮ думаю так, если будет болеть что-то, то пойду к доктору, ничего, при розминочке шото в колене хруснуло, и я отлично сделал все :)

Опубліковано:

Холодно!!!!

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...