Admin Опубліковано: 19 січня 2009 Опубліковано: 19 січня 2009 Ехх...мужики, сьодні ходив на річку купатися з моржами, відчуття просто супер! :ay: Это в честь Крещения? Ну как ощущения?
Liberty Опубліковано: 19 січня 2009 Опубліковано: 19 січня 2009 (змінено) Это в честь Крещения? Ну как ощущения? так це в честь Водохреченню. Перший раз в житті відчув себе моржом)) Навіть грамоту дали як учаснику зспливу по річці Західний Буг. На березі зібралося понад 100 чоловік, з них біля 30 брали участь у купанні це були як і жінки так і чоловіки. Якшо чесно то я думав шо вода буде набагато холодніша, але коли пригнув у воду то не така вона вже і була холодна як здавалося. Змінено 19 січня 2009 користувачем Iron man
Admin Опубліковано: 19 січня 2009 Опубліковано: 19 січня 2009 так це в честь Водохреченню. Перший раз в житті відчув себе моржом)) Навіть грамоту дали як учаснику зспливу по річці Західний Буг. На березі зібралося понад 100 чоловік, з них біля 30 брали участь у купанні це були як і жінки так і чоловіки. Якшо чесно то я думав шо вода буде набагато холодніша, але коли пригнув у воду то не така вона вже і була холодна як здавалося. Мои товарищи тоже вчера купались... Я отказался, хотя контрастный душ принимаю каждый день..
Nik Опубліковано: 19 січня 2009 Опубліковано: 19 січня 2009 Мои товарищи тоже вчера купались... Я отказался, хотя контрастный душ принимаю каждый день.. какой кнтрастный душь??????7 :JC_fever: холодина ж блин какая :fx:
Liberty Опубліковано: 19 січня 2009 Опубліковано: 19 січня 2009 Мои товарищи тоже вчера купались... Я отказался, хотя контрастный душ принимаю каждый день.. Це добре контрасний душ та шей кожен день, але всетаки треба було піти з друзями скупатися, відчуття незабутнє.
Admin Опубліковано: 19 січня 2009 Опубліковано: 19 січня 2009 какой кнтрастный душь??????7 :JC_fever: холодина ж блин какая :fx: Дык, сначала разогреваешься горячим, потом холодный и так 3 раза.. Наоборот чтобы не болеть. Це добре контрасний душ та шей кожен день, але всетаки треба було піти з друзями скупатися, відчуття незабутнє. Уже как-то в следующем году. :bs:
Schranz Опубліковано: 20 січня 2009 Опубліковано: 20 січня 2009 ну вода показалась тебе не такой холодной из-за морального настроя, вот я с друзьями тоже ходил, но не рескнул, и так температура была в субботу...но в следующем году обязательно пойду! даже уже буду побольше подкачан...)))
palyanucya Опубліковано: 20 січня 2009 Опубліковано: 20 січня 2009 і собі треба буде якось зимою скупнутися! :good3:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 20 січня 2009 Опубліковано: 20 січня 2009 Ехх...мужики, сьодні ходив на річку купатися з моржами, відчуття просто супер! :ay: Поважаю!!! :ay: Сам ні за що - ужос як боюся холодної води. :bk:
Nik Опубліковано: 21 січня 2009 Опубліковано: 21 січня 2009 (змінено) Поважаю!!! :ay: Сам ні за що - ужос як боюся холодної води. :bk: так то оно так но холодная водичка в разумных пределах имунитет укрепляет :s093: Змінено 21 січня 2009 користувачем Nik
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз