Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Ехх...мужики, сьодні ходив на річку купатися з моржами, відчуття просто супер! :ay:

Это в честь Крещения? Ну как ощущения?

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано: (змінено)
Это в честь Крещения? Ну как ощущения?

так це в честь Водохреченню. Перший раз в житті відчув себе моржом)) Навіть грамоту дали як учаснику зспливу по річці Західний Буг. На березі зібралося понад 100 чоловік, з них біля 30 брали участь у купанні це були як і жінки так і чоловіки.

Якшо чесно то я думав шо вода буде набагато холодніша, але коли пригнув у воду то не така вона вже і була холодна як здавалося.

Змінено користувачем Iron man
Опубліковано:
так це в честь Водохреченню. Перший раз в житті відчув себе моржом)) Навіть грамоту дали як учаснику зспливу по річці Західний Буг. На березі зібралося понад 100 чоловік, з них біля 30 брали участь у купанні це були як і жінки так і чоловіки.

Якшо чесно то я думав шо вода буде набагато холодніша, але коли пригнув у воду то не така вона вже і була холодна як здавалося.

Мои товарищи тоже вчера купались... Я отказался, хотя контрастный душ принимаю каждый день..

Опубліковано:
Мои товарищи тоже вчера купались... Я отказался, хотя контрастный душ принимаю каждый день..

какой кнтрастный душь??????7 :JC_fever: холодина ж блин какая :fx:

Опубліковано:

Це добре контрасний душ та шей кожен день, але всетаки треба було піти з друзями скупатися, відчуття незабутнє.

Опубліковано:
какой кнтрастный душь??????7 :JC_fever: холодина ж блин какая :fx:

Дык, сначала разогреваешься горячим, потом холодный и так 3 раза.. Наоборот чтобы не болеть.

Це добре контрасний душ та шей кожен день, але всетаки треба було піти з друзями скупатися, відчуття незабутнє.

Уже как-то в следующем году. :bs:

Опубліковано:

ну вода показалась тебе не такой холодной из-за морального настроя, вот я с друзьями тоже ходил, но не рескнул, и так температура была в субботу...но в следующем году обязательно пойду! даже уже буду побольше подкачан...)))

Опубліковано:

і собі треба буде якось зимою скупнутися! :good3:

Опубліковано:
Ехх...мужики, сьодні ходив на річку купатися з моржами, відчуття просто супер! :ay:

Поважаю!!! :ay: Сам ні за що - ужос як боюся холодної води. :bk:

Опубліковано: (змінено)
Поважаю!!! :ay: Сам ні за що - ужос як боюся холодної води. :bk:

так то оно так но холодная водичка в разумных пределах имунитет укрепляет :s093:

Змінено користувачем Nik

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...