Vladimir Ishchuk Опубліковано: 21 січня 2009 Опубліковано: 21 січня 2009 так то оно так но холодная водичка в разумных пределах имунитет укрепляет :s093: Та я це знаю і розумію, але нічого з собою зробити не можу. :sad: Може все ж таки колись надумаю та почну, хоча б он як АДМІН з контрастного душу. Хоча не впевнений... :bk:
palyanucya Опубліковано: 21 січня 2009 Опубліковано: 21 січня 2009 Та я це знаю і розумію, але нічого з собою зробити не можу. :sad: Може все ж таки колись надумаю та почну, хоча б он як АДМІН з контрастного душу. Хоча не впевнений... :bk: якщо сильно захотіти то все вийде!!
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 21 січня 2009 Опубліковано: 21 січня 2009 якщо сильно захотіти то все вийде!! Згоден на всі 100%! :bs:
Admin Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 Сегодня снилось что я тренировался вместе с Катлером.. Кароче крышу потихоньку уносит :bm: Как говориться: "Дурне спить - дурне сниться"... :ag:
SHOTA Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 Сегодня снилось что я тренировался вместе с Катлером.. Кароче крышу потихоньку уносит :bm: Как говориться: "Дурне спить - дурне сниться"... :ag: раз такой сон приснился, значит ты растешь
Admin Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 раз такой сон приснился, значит ты растешь Ага.. Если бы :ab:
palyanucya Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 Сегодня снилось что я тренировался вместе с Катлером.. Кароче крышу потихоньку уносит :bm: Как говориться: "Дурне спить - дурне сниться"... :ag: а ще бувають віщі сни! так що ти задумайся! :Koshechka_08:
SHOTA Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 Ага.. Если бы :ab: У меня тоже небольшой застоя. Тренируюсь я усердно как всегда, но вот из-за кризиса не питаюсь должным образом. В день от силы 200 гр белка принимаю, иногда и того меньше. Сильно ударил кризис по карману
palyanucya Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 У меня тоже небольшой застоя. Тренируюсь я усердно как всегда, но вот из-за кризиса не питаюсь должным образом. В день от силы 200 гр белка принимаю, иногда и того меньше. Сильно ударил кризис по карману хе :ai: мені б так в кризиси по 200гр їсти!!
Nik Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 У меня тоже небольшой застоя. Тренируюсь я усердно как всегда, но вот из-за кризиса не питаюсь должным образом. В день от силы 200 гр белка принимаю, иногда и того меньше. Сильно ударил кризис по карману ого :cook: здоровый наверное уже.............шо аж страшно.......... :bk:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз