Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
так то оно так но холодная водичка в разумных пределах имунитет укрепляет :s093:

Та я це знаю і розумію, але нічого з собою зробити не можу. :sad: Може все ж таки колись надумаю та почну, хоча б он як АДМІН з контрастного душу. Хоча не впевнений... :bk:

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Та я це знаю і розумію, але нічого з собою зробити не можу. :sad: Може все ж таки колись надумаю та почну, хоча б он як АДМІН з контрастного душу. Хоча не впевнений... :bk:

якщо сильно захотіти то все вийде!!

Опубліковано:
якщо сильно захотіти то все вийде!!

Згоден на всі 100%! :bs:

Опубліковано:

Сегодня снилось что я тренировался вместе с Катлером.. Кароче крышу потихоньку уносит :bm:

Как говориться: "Дурне спить - дурне сниться"... :ag:

Опубліковано:
Сегодня снилось что я тренировался вместе с Катлером.. Кароче крышу потихоньку уносит :bm:

раз такой сон приснился, значит ты растешь

Опубліковано:
раз такой сон приснился, значит ты растешь

Ага.. Если бы :ab:

Опубліковано:

а ще бувають віщі сни! так що ти задумайся! :Koshechka_08:

Опубліковано:
Ага.. Если бы :ab:

У меня тоже небольшой застоя. Тренируюсь я усердно как всегда, но вот из-за кризиса не питаюсь должным образом. В день от силы 200 гр белка принимаю, иногда и того меньше. Сильно ударил кризис по карману

Опубліковано:
У меня тоже небольшой застоя. Тренируюсь я усердно как всегда, но вот из-за кризиса не питаюсь должным образом. В день от силы 200 гр белка принимаю, иногда и того меньше. Сильно ударил кризис по карману

хе :ai: мені б так в кризиси по 200гр їсти!!

Опубліковано:

ого :cook:

здоровый наверное уже.............шо аж страшно.......... :bk:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...