peregar Опубліковано: 19 березня 2012 Опубліковано: 19 березня 2012 Перегар, тебя за ногу, иди в скайп, там все пытання решить мона. Нимохуя. Скайп это на долго, а я працюю :)
Заноза. Опубліковано: 19 березня 2012 Опубліковано: 19 березня 2012 Нимохуя. Скайп это на долго, а я працюю :) Ну я тебе по пунктно все расписала. Так что жду следующих вопросов))))
Заноза. Опубліковано: 19 березня 2012 Опубліковано: 19 березня 2012 Вопрос на засыпку. Почему Кама-Сутру придумали не на Украине?))))))))
Евгений Опубліковано: 19 березня 2012 Опубліковано: 19 березня 2012 Вопрос на засыпку. Почему Кама-Сутру придумали не на Украине?)))))))) ее придумали козаки)
stalker Опубліковано: 19 березня 2012 Опубліковано: 19 березня 2012 Вопрос на засыпку. Почему Кама-Сутру придумали не на Украине?)))))))) может и не придумали но зато усовершенствовали :ah: :ad:
Заноза. Опубліковано: 19 березня 2012 Опубліковано: 19 березня 2012 может и не придумали но зато усовершенствовали :ah: :ad: Как и чем? В чем усовершенствование?))) Вот я задалась вопросом)))))) ее придумали козаки) Докажи. :ba:
stalker Опубліковано: 19 березня 2012 Опубліковано: 19 березня 2012 Как и чем? В чем усовершенствование?))) Вот я задалась вопросом)))))) Докажи. :ba:
Егорычъ Опубліковано: 20 березня 2012 Опубліковано: 20 березня 2012 во!время летит.уже как 2 года с айронфлексом
Евгений Опубліковано: 20 березня 2012 Опубліковано: 20 березня 2012 (змінено) Как и чем? В чем усовершенствование?))) Вот я задалась вопросом)))))) Докажи. :ba: к сожалению или к счастью -тебе прийдется поверить на слово Змінено 20 березня 2012 користувачем Евгений
Заноза. Опубліковано: 20 березня 2012 Опубліковано: 20 березня 2012 :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: А может потому что жители думаю не тем местом, а другим?))))) во!время летит.уже как 2 года с айронфлексом Стареете вы батенька, стареете))))))Начнете жить воспоминаниями?)))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз