peregar Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 Юра ты как маленький) Шо не мог найти дрыща и заставить разобрать?:)
peregar Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 А я вчера заскочил в зал и так чудно за час пробежал 8 км. Кстати ушел дорожку не разобрал, пусть скажут спасибо)))) гыыы....
Nik Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 А я вчера заскочил в зал и так чудно за час пробежал 8 км. Кстати ушел дорожку не разобрал, пусть скажут спасибо)))) гыыы.... это ж моветон (с)
Skodnik Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 А я вчера заскочил в зал и так чудно за час пробежал 8 км. Кстати ушел дорожку не разобрал, пусть скажут спасибо)))) гыыы.... я я теперь понимаю почему дорожки в залах ломаются постоянно;) "пробежицца" так полтора центнЕра и кабздец) :sarcastic:
Magnum_357 Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 я я теперь понимаю почему дорожки в залах ломаются постоянно;) "пробежицца" так полтора центнЕра и кабздец) :sarcastic: Вот-вот, тоже об этом подумал)) peregar, ты часом в Херсон сити не забегал? :)
Professor Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 только пришел с тренировки, сижу думаю, может на работу уже не идти?
Егорычъ Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 отдыхай сегодня.от работы кони дохнут
Professor Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 отдыхай сегодня.от работы кони дохнут уговорил! пойду поем и спать! :ay:
Nik Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 только пришел с тренировки, сижу думаю, может на работу уже не идти? та нах та работа))) нигани)) уговорил! пойду поем и спать! :ay: ХАМЯК )))
Magnum_357 Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 отдыхай сегодня.от работы кони дохнут пока молодые, не сдохнут) а труд облагораживает))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз