Егорычъ Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 а труд облагораживает)) ну в спортзале по трудился можно и отдохнуть))) уговорил! пойду поем и спать! :ay: правильное решение))
Skodnik Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 Форум отмачивает! на компе аватарка моя фотка) А на айфоне - то шо стыбрил к Перегара)) Дисонанс)))
Nik Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 Форум отмачивает! на компе аватарка моя фотка) А на айфоне - то шо стыбрил к Перегара)) Дисонанс))) айфон - йад :focus:
yobilovus Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 это не форум, а яблофон ЗЫ: ты стыбрил айфон у перегара - рисково !!
peregar Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 Форум отмачивает! на компе аватарка моя фотка) А на айфоне - то шо стыбрил к Перегара)) Дисонанс))) Это не форум отмачивает а твой чайнафон. Кукисы ему почисть.
Professor Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 (змінено) А вот теперь, всем спокойной ночи! :-) Вернее, приятных снов! Змінено 3 квітня 2012 користувачем Professor
peregar Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 это не форум, а яблофон ЗЫ: ты стыбрил айфон у перегара - рисково !! Телефон легко, я сам их по два на год теряю, а вот поробывал бы жрачку стырить, отут я бы ему руки по уши откусил)))
Nik Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 Телефон легко, я сам их по два на год теряю, а вот поробывал бы жрачку стырить, отут я бы ему руки по уши откусил))) где ты говоришь работаешь)) ?
Skodnik Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 я думаю не сколько теряет , сколько тырят)
Nik Опубліковано: 3 квітня 2012 Опубліковано: 3 квітня 2012 погода похоже раздуплилась, что она весна:)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз