Bund Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 peregar. Що крім мелатоніна юзаєш при недосипаннях? А то я з вчорашнього дня забуду про нормальний сон. Кожні 2-3 години доведеться підніматися. І мінімум півгодини не спати.
Егорычъ Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 о.. паходу Егорыч уже похавал и онлайн )) я всегда онлайн))))
peregar Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 peregar. Що крім мелатоніна юзаєш при недосипаннях? А то я з вчорашнього дня забуду про нормальний сон. Кожні 2-3 години доведеться підніматися. І мінімум півгодини не спати. Триптофан аптечный 70/75 грн 30 табов. 1 т триптофана + 1 мелотонина = нормально засыпаю, а просыпаюсь чуть бодрее и относительно нормально высыпаюсь даже за 4/6 часов.
yobilovus Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 peregar. Що крім мелатоніна юзаєш при недосипаннях? А то я з вчорашнього дня забуду про нормальний сон. Кожні 2-3 години доведеться підніматися. І мінімум півгодини не спати. поставив собі онлайн гру якусь?
Skodnik Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 поставив собі онлайн гру якусь? ребенок появился)
Bund Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 поставив собі онлайн гру якусь? Вчора другого сина забрав з пологового будинку.
Professor Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 Вчора другого сина забрав з пологового будинку. Поздравляю! Пусть растет здоровым! :az:
peregar Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 ребенок появился) Сначало мы жили с женой вдвоем и нам было хорошо. Потом появился он - маленький розовощекий карапуз.... Тесть.
Bund Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 Поздравляю! Пусть растет здоровым! :az: Дякую! Це дуже треба.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз