Faust Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 здоровья сыну... ну и сил и терпения папашке ))
vlad_leo Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 peregar. Що крім мелатоніна юзаєш при недосипаннях? А то я з вчорашнього дня забуду про нормальний сон. Кожні 2-3 години доведеться підніматися. І мінімум півгодини не спати. Вчора другого сина забрав з пологового будинку. УРА УРА УРА ВІТАЮ))) нехай здоровенький росте)))
Magnum_357 Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 Bund, поздравляю! Пусть растет здоровым и крепким.
Skodnik Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 Вчора другого сина забрав з пологового будинку. Поздравляю ! :bananagz3: :bananagz3: :bananagz3: Пусть растет здоровеньким! :az:
yobilovus Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 peregar. Що крім мелатоніна юзаєш при недосипаннях? А то я з вчорашнього дня забуду про нормальний сон. Кожні 2-3 години доведеться підніматися. І мінімум півгодини не спати. от бачиш, не хотыв казати, так тонко випитував )))) а скыльки людей вже тебе привытали :bananagz3:
Skodnik Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 от бачиш, не хотыв казати, так тонко випитував )))) а скыльки людей вже тебе привытали :bananagz3: Та ладно признайся шо тупанул;) :bananagz3: :drag:
Bund Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 Поздравляем!!!! Штангочку "Юность" ему уже прикупил?)))) С тебя сто грамм и пончик))) Ще не встиг. Зараз поки що робота на масу йому потрібна. Тут уж без штанг поки що. :az: Дякую всім за вітання!
Nik Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 в соседнем доме открыли спорт клуб! но он блеа с 9 до 21:00 работает... вечером движухи большие и после работы могу на треню из-за пробок не попасть... вот облом :bu:
Magnum_357 Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 Рядом с работой открыли отделение Новой почты, теперь все заказы буду на него делать. Вот удобно-то так, идти несколько минут)
Skodnik Опубліковано: 5 квітня 2012 Опубліковано: 5 квітня 2012 Рядом с работой открыли отделение Новой почты, теперь все заказы буду на него делать. Вот удобно-то так, идти несколько минут) у меня тоже 5 минут от кровати ползти) Но сцука работают до 7 вечера((( За Ариса мальтой дней 5 бегал) что бы успеть до 7 часов;)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз