peregar Опубліковано: 14 квітня 2012 Опубліковано: 14 квітня 2012 ну так звучит же ш)))) Ну я ж не силен в классификации. Я уже давно ушел из большого секса, стар стал, укачивает от этих нелепых телодвижений. Я ж не подевкам... Работа, дом... (надеюсь жена прочитала и оценила, главное усыпить бдительность) :)
Егорычъ Опубліковано: 14 квітня 2012 Опубліковано: 14 квітня 2012 Я уже давно ушел из большого секса, стар стал, укачивает от этих нелепых телодвижений. короче пора уже и доски сушить))))
Заноза. Опубліковано: 14 квітня 2012 Опубліковано: 14 квітня 2012 В Амстердаме фильм * Алиса в стране Чудес*, признан документальным))))))))))))))
Nik Опубліковано: 14 квітня 2012 Опубліковано: 14 квітня 2012 В Амстердаме фильм * Алиса в стране Чудес*, признан документальным)))))))))))))) ггг)))
Заноза. Опубліковано: 14 квітня 2012 Опубліковано: 14 квітня 2012 Ой уж мне эти легкомысленые Херсонские жигало)))) А ты выживешь после этого? Я то её знаю))) И что я тебе сделала плохого?)))Ты по что мне всех потенциальных жонихов пугаешь, а?))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз