Jus Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 а просто в солярий заранее походить не пробовал? или не то пальто? Ходил, раз 6 за последние 3-3,5 недели. На фотографии как-то особо ничего не заметно, но я-то знаю свою кожу и вижу, что как для меня - результат более, чем поразительный ))) Потому и не сгорел сегодня, что подготовил солярием и МТ
Scythe Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 Жінка подивившись на фотки Яшанькіна та Пліта, стала агітувати мене на курс фарми і сушку. Сиджу репу чухаю. Дай їй подивитися фоти Мунтян)
Bund Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 Дай їй подивитися фоти Мунтян) Я їй Ерін Штерн вже показував. ;)
Hvaran Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 (змінено) Я їй Ерін Штерн вже показував. ;) лучше вот эту покажи и скажи, давай я заделаюсь под Яшанькина, а ты под Микаеллу) https://ironflex.com.ua/phorum/index.php?showtopic=4499 только вспомнил, это ж я постил Штерн, и то и то супер бабы, надо ту перенести в тему соответсвующую!) Змінено 1 травня 2012 користувачем Hvaran
Bund Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 лучше вот эту покажи и скажи, давай я заделаюсь под Яшанькина, а ты под Микаеллу) https://ironflex.com.ua/phorum/index.php?showtopic=4499 только вспомнил, это ж я постил Штерн, и то и то супер бабы, надо ту перенести в тему соответсвующую!) Ну так моя працює. Потрохи відновлюється від стресів.
Hvaran Опубліковано: 2 травня 2012 Опубліковано: 2 травня 2012 ну чё правда?? Заноза ты де? Гороскопчик - налетай! Самый лаконичный!
Mabila Опубліковано: 2 травня 2012 Опубліковано: 2 травня 2012 (змінено) а ты кто будешь? ) Змінено 2 травня 2012 користувачем Mabila
Hvaran Опубліковано: 2 травня 2012 Опубліковано: 2 травня 2012 а ты кто будешь? ) по жизни или по гороскопу???))))
Mabila Опубліковано: 2 травня 2012 Опубліковано: 2 травня 2012 по жизни или по гороскопу???)))) для начала по гороскопу)
Hvaran Опубліковано: 2 травня 2012 Опубліковано: 2 травня 2012 для начала по гороскопу) Лев) А ты?) На козерога смахиваешь))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз