Илья Опубліковано: 27 червня 2009 Опубліковано: 27 червня 2009 дома на диване :ap: Я думал в кинотеатре! :ap: Майкл Джексон умер ... Та да, столько операций перенести, еще хорошо подержался.
B1ackLIT Опубліковано: 2 липня 2009 Опубліковано: 2 липня 2009 Не могу пройти иргу "Сапер" на профессионале((( :haha:
Nik Опубліковано: 2 липня 2009 Опубліковано: 2 липня 2009 Не могу пройти иргу "Сапер" на профессионале((( :haha: так вот чем "некоторые" на работе занимаются!!!!
Admin Опубліковано: 2 липня 2009 Опубліковано: 2 липня 2009 Мне бы сейчас подушечку и прям на клаве задрых бы.
B1ackLIT Опубліковано: 2 липня 2009 Опубліковано: 2 липня 2009 так вот чем "некоторые" на работе занимаются!!!! Я на практике))) Мне бы сейчас подушечку и прям на клаве задрых бы. И не говори... я бы сейчас и без подушки дрыхнул бы...
Nik Опубліковано: 2 липня 2009 Опубліковано: 2 липня 2009 (змінено) И не говори... я бы сейчас и без подушки дрыхнул бы... ...лишбы не теребили :lazy2: :lazy2: :lazy2: тоже спал бы щас !! но работа мать ее.... Змінено 2 липня 2009 користувачем Nik
Diman1111 Опубліковано: 2 липня 2009 Опубліковано: 2 липня 2009 Не видели вчера по Интеру(или Интер+) передачу про билдеров?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз