Bund Опубліковано: 21 травня 2012 Опубліковано: 21 травня 2012 Я не знаю, що там додають в проти, але КСБ на смак лайно. Навіть якщо і несквік туди бодяжиш.
Skodnik Опубліковано: 21 травня 2012 Опубліковано: 21 травня 2012 Я не знаю, що там додають в проти, але КСБ на смак лайно. Навіть якщо і несквік туди бодяжиш. я добавляю малиновое варенье. несквик не может перебить вкус.\ пс а вообще возьми другое какао. так как несквик самое гавно
km123456 Опубліковано: 21 травня 2012 Опубліковано: 21 травня 2012 Я не знаю, що там додають в проти, але КСБ на смак лайно. Навіть якщо і несквік туди бодяжиш. Ти, наче, недавно писав, що смак нормальний? нє? Тоді попробуй взяти на пробу британський КСБ у Format-a. Смаку майже нема, і те що є, точно не противне.
Bund Опубліковано: 21 травня 2012 Опубліковано: 21 травня 2012 Ти, наче, недавно писав, що смак нормальний? нє? Тоді попробуй взяти на пробу британський КСБ у Format-a. Смаку майже нема, і те що є, точно не противне. У мене КСБ голандський. Вже набрид. А його взяв 5 кг. Він наче без смаку, але після розмішування з молоком стає специфічним. Нагадує на сухе молоко із характерним присмаком. А мені щось це не дуже вже подобається. Треба смакові добавки. Задумався про ваніль. я добавляю малиновое варенье. несквик не может перебить вкус.\ пс а вообще возьми другое какао. так как несквик самое гавно Спробую із какао намішати.
alex211284 Опубліковано: 21 травня 2012 Опубліковано: 21 травня 2012 (змінено) Вот сижу и думаю, а Виагра то таки действительно действует, или нет? Как думаешь, не слишком пошло будет, если я спрошу: на чем сидишь? Змінено 21 травня 2012 користувачем alex211284
81eg Опубліковано: 21 травня 2012 Опубліковано: 21 травня 2012 Если возник такой вопрос то скорее всего виагра не подействовала.
Ark Опубліковано: 21 травня 2012 Опубліковано: 21 травня 2012 У мене КСБ голандський. Вже набрид. А його взяв 5 кг. Він наче без смаку, але після розмішування з молоком стає специфічним. Нагадує на сухе молоко із характерним присмаком. А мені щось це не дуже вже подобається. Треба смакові добавки. Задумався про ваніль. Спробую із какао намішати. можно и несквик брать и обычное какао можно ванилин например добавлять, а еще нашел в супермаркете "Велика Кишеня" жидкие ароматизаторы так там ванилька вкуснючая (есть еще миндаль и лайм, но они не такие вкусные будут с КСБ)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз