Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
я думаю это не оговорка.. а он сказал - что думал! ))

100% ,тем более не первый раз уже

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано: (змінено)

Не президент, а клоун... Стыдно, что нами такое руководит.

Змінено користувачем Cell
Опубліковано:

Народ кто то смотрит Грифинов?

Ацкая нарезка)))

Опубліковано:
Мир становится всё более жестокий, откуда у школьников столько агрессии по отношению друг к другу? бывают конечно те, над которыми все посмеиваются ,от этого никуда не уйти. Но вот так бить человека по лицу за просто так. Я всего один раз человека первым ударил, хотя драться приходилось достаточно часто , в ответ да. Сейчас жалею сильно, что тогда первый ударил ,хоть и было это в пятом классе.

Надеюсь этот кадр вынесет из этого урок...

Звідки агресія? Діти дуже агресивні. І того, хто від них сильно відрізняється - забивають. Хтось із психологів говорив, що 10-річні діти - це створіння без гальм. І він багато в чому правий. У нас уже багато тарганів в голові. А у них їх немає. Вони з легкістю переступають через моральні норми. Діти мало відрізняється від природи, а там немає місцю гуманізму. Нажаль. Сильний зжерає слабшого. Так і у них.

Опубліковано:
Звідки агресія? Діти дуже агресивні. І того, хто від них сильно відрізняється - забивають. Хтось із психологів говорив, що 10-річні діти - це створіння без гальм. І він багато в чому правий. У нас уже багато тарганів в голові. А у них їх немає. Вони з легкістю переступають через моральні норми. Діти мало відрізняється від природи, а там немає місцю гуманізму. Нажаль. Сильний зжерає слабшого. Так і у них.

Ты знаешь, я вот не припомню такого. Были конфликты конечно и слабых всегда цепляли, не спорю. Но сейчас мне кажется свою роль начинает играть интернет, телефоны эти с камерой. Стоят и снимают, как один бьёт другого. Потом выкладывает в интернет, другие смотрят и тоже начинают подражать. Специально устраивают сцены ,чтобы показать потом друзьям, какой я крутой.

У меня пока такое обьяснение...

Опубліковано:
Ты знаешь, я вот не припомню такого. Были конфликты конечно и слабых всегда цепляли, не спорю. Но сейчас мне кажется свою роль начинает играть интернет, телефоны эти с камерой. Стоят и снимают, как один бьёт другого. Потом выкладывает в интернет, другие смотрят и тоже начинают подражать. Специально устраивают сцены ,чтобы показать потом друзьям, какой я крутой.

У меня пока такое обьяснение...

А я пам'ятаю шкільні конфлікти добре. Кінець 80-х - початок 90-х. Єдина відмінність - це відсутність технічних засобів. А так буцали школяри один одного добре. І на бабло розводили часто. Багато чого можна згадати. Хоча є відмінність. В шкільних туалетах школяри не чпокалися. Як зараз. І дівчата не були такими доступними. А слабших завжди чмирили. Хто не міг силою або головою себе захистити - били.

Опубліковано:

Андрюх все зависит от окружения в котором находится ребенок.

от соц условий и прочего.

Дерутся в любом возрасте, в каждом классе есть 1 урод вечно всех цепляющих.

я в 9 пришел в новую школу, при этом с 5-го класса не дрался.

так с 3-й четверти раз в 2 недели была норма)

Опубліковано:
А я пам'ятаю шкільні конфлікти добре. Кінець 80-х - початок 90-х. Єдина відмінність - це відсутність технічних засобів. А так буцали школяри один одного добре. І на бабло розводили часто. Багато чого можна згадати. Хоча є відмінність. В шкільних туалетах школяри не чпокалися. Як зараз. І дівчата не були такими доступними. А слабших завжди чмирили. Хто не міг силою або головою себе захистити - били.

Андрюх все зависит от окружения в котором находится ребенок.

от соц условий и прочего.

Дерутся в любом возрасте, в каждом классе есть 1 урод вечно всех цепляющих.

я в 9 пришел в новую школу, при этом с 5-го класса не дрался.

так с 3-й четверти раз в 2 недели была норма)

Возможно и так ребята. Соглашусь, всякое бывает. Возможно подзабыл многое.

У меня просто две дочки подрастают, и я в шоке с того, что им возможно придется с этим столкнуться...

Опубліковано:

Знаючи про школу та те, що там може бути, я стараюся свого сина хоч якось підготувати. Я маю на увазі спорт. У всякому разі малий займається потроху джиу-джитсу. Восени в школу.

Возможно и так ребята. Соглашусь, всякое бывает. Возможно подзабыл многое.

У меня просто две дочки подрастают, и я в шоке с того, что им возможно придется с этим столкнуться...

У мене два сина. Спорт, спорт і ще раз спорт. Старший в цьому році в школу, а молодшому ще довгенько до неї. 6 років.

Опубліковано: (змінено)
Знаючи про школу та те, що там може бути, я стараюся свого сина хоч якось підготувати. Я маю на увазі спорт. У всякому разі малий займається потроху джиу-джитсу. Восени в школу.

У мене два сина. Спорт, спорт і ще раз спорт. Старший в цьому році в школу, а молодшому ще довгенько до неї. 6 років.

в школьные годы скажу тебе важней не так сильно спорт как яйца в драке.

Змінено користувачем Hvaran

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...