Балу Опубліковано: 25 травня 2012 Опубліковано: 25 травня 2012 Парни, где взять кофеин в табах? Все аптеки обошел, у меня уже ломка начинается. эку хочу! :cm: Видать отстал от жизни. А ето зачем?
Bund Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 (змінено) Балет или не балет - зависит от тренера, а не от направления, если речь не об Айкидо)). Вольники балет? Класика балет? Дзюдо - балет? Муй-тай балет? Стосовно вольників нічого поганого не скажу. У самого брат займався вольною боротьбою. Та і я сам класикою. Дзюдо - чиста боротьба, що пішла від джиу-джитсу. Муай-тай - чисто ударний стиль. Знову ж таки нічого поганого.. А малого спецом на смішане віддав. Там все. І удари, і боротьба, і больові. Коротше кажучи, солянка. Плюс тренер толковий. Діток класно тренує. Змінено 26 травня 2012 користувачем Bund
Заноза. Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 смени: зы. у последней даже взгляд более проникновенный. Настоящего профи Андрюха, чмокнуть тебя в ухо))) ну вас к черту мальчики, шовытакоепоказуете)))Весь аппетит испортили. ОТ жешь качковые извращенцы))))) Икс четкий у брюнетки клитор! :JC_doubleup: А ты аж оживился как увидел)))Проснулся отосна)))) Из чего мог бы создать новую темку, каким должен быть клитер :bananagz3: ))))) Котег открыл темку каким должен быть мужчина, ну а ты бы что ли состряпал такую клитеральну темку. Вот два отзыва уже есть по этому поводу)))))))
Заноза. Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 час икс настал для торговцев!))))) В смысле?))))Какой еще Икс?)))))
Cell Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 В смысле?))))Какой еще Икс?))))) по-поводу взносов... (новых правил)
Vladik Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 час икс настал для торговцев!))))) выживут сильнейшие...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз