Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
И чтобы не флудить в конкурсной теме, к Смолу или Безсисячному, как я его называюэ

Смотивируй меня более мотивоционно, какой приз?))))))

Ты еще попроси что-бы он фото этого приза здесь на форуме выложил )))))))) Здесь такие фото запрещены ))))))

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Ты еще попроси что-бы он фото этого приза здесь на форуме выложил )))))))) Здесь такие фото запрещены ))))))
Ты ап чем?)))))))Пошляк :JC_doubleup: ))))))А ты откель знаешь какой он приз даст, или это твоя бурная фантазия тебе картинку рисует? :bananagz3: ))))))

Обижаешь))))))))Для этого есть приват.

Но он только обещает, он ведь прЫличный до чертиков)))))Так что границу приличности не переступаеть наш Безсисячный.

Опубліковано:

Кто знает, на новой почте легко номер декларации восстановить? Я случайно смску удалила, а отправитель на связь не выходит. Написано, что вроде реально. Кто-то сталкивался с подобной ситуацией?

Опубліковано:

11. Я хочу отримати вантаж, та загубив (не знаю) номер ЕН. Відправник теж його не пам'ятає. Як мені отримати вантаж? Згорнути відповідь

Ви можете відновити номер товарно-транспортної накладної, якщо оголошена вартість вантажу менше ніж 2000 грн.

Для цього необхідно:

підійти на склад «Нової Пошти» в будь-якому місті та звернутись до керівника складу (або в разі його відсутності – до особи, що його заміщує);

для фізичних осіб: принести оригінал + ксерокопію паспорту, для юридичних осіб: принести оригінал довіреності, завірений печаткою компанії + оригінал і ксерокопію паспорту;

заповнити бланк довіреності (скачати як zip-архів, відкрити як pdf-файл) на відновлення номеру товарно-транспортної накладної, вказавши такі дані:

дата відправки

місце, де оформлявся вантаж (на складі чи від дверей), якщо від дверей, вказати повну адресу

назву компанії Відправника (для юридичних осіб)

прізвище, ім’я та по-батькові особи Відправника

телефон особи Відправника

назву компанії Отримувача (для юридичних осіб)

прізвище, ім’я та по-батькові особи Отримувача

телефон особи Отримувача

місто Отримувача

кількість місць відправки

вагу відправки

оголошену вартість

короткий опис вантажу

Відновити номер товарно-транспортної накладної може як Отримувач, так і Відправник.

Опубліковано:
Кто знает, на новой почте легко номер декларации восстановить? Я случайно смску удалила, а отправитель на связь не выходит. Написано, что вроде реально. Кто-то сталкивался с подобной ситуацией?

Я сталкивался. взял паспорт, обьяснил ситуацию, мне задали пару вопросов: какой размер посылки, когда отправлена, примерный вес. после этого отдали.

Опубліковано:
11. Я хочу отримати вантаж, та загубив (не знаю) номер ЕН. Відправник теж його не пам'ятає. Як мені отримати вантаж? Згорнути відповідь

Ви можете відновити номер товарно-транспортної накладної, якщо оголошена вартість вантажу менше ніж 2000 грн.

Для цього необхідно:

підійти на склад «Нової Пошти» в будь-якому місті та звернутись до керівника складу (або в разі його відсутності – до особи, що його заміщує);

для фізичних осіб: принести оригінал + ксерокопію паспорту, для юридичних осіб: принести оригінал довіреності, завірений печаткою компанії + оригінал і ксерокопію паспорту;

заповнити бланк довіреності (скачати як zip-архів, відкрити як pdf-файл) на відновлення номеру товарно-транспортної накладної, вказавши такі дані:

дата відправки

місце, де оформлявся вантаж (на складі чи від дверей), якщо від дверей, вказати повну адресу

назву компанії Відправника (для юридичних осіб)

прізвище, ім’я та по-батькові особи Відправника

телефон особи Відправника

назву компанії Отримувача (для юридичних осіб)

прізвище, ім’я та по-батькові особи Отримувача

телефон особи Отримувача

місто Отримувача

кількість місць відправки

вагу відправки

оголошену вартість

короткий опис вантажу

Відновити номер товарно-транспортної накладної може як Отримувач, так і Відправник.

Спасибо, я читала

Я сталкивался. взял паспорт, обьяснил ситуацию, мне задали пару вопросов: какой размер посылки, когда отправлена, примерный вес. после этого отдали.

Спасибо, значит должны отдать.

Опубліковано:

у нас бля в городе воду на 3 дня отключают. ппц. теперь надо как то качаться и не потеть

Опубліковано:
у нас бля в городе воду на 3 дня отключают. ппц. теперь надо как то качаться и не потеть

прямо во всем городе и прямо всю воду (холодную, горячую)?

Опубліковано:
прямо во всем городе

на моей (левой стороне днепра).

прямо всю воду (горячую)?

:bj: у нас горячей централизовано в городе практически нет нигде. у меня правда есть (индивидуалка), но нет холодной - нет соответственно горячей

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...