Cell Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 И чтобы не флудить в конкурсной теме, к Смолу или Безсисячному, как я его называюэ Смотивируй меня более мотивоционно, какой приз?)))))) Ты еще попроси что-бы он фото этого приза здесь на форуме выложил )))))))) Здесь такие фото запрещены ))))))
Заноза. Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 Ты еще попроси что-бы он фото этого приза здесь на форуме выложил )))))))) Здесь такие фото запрещены ))))))Ты ап чем?)))))))Пошляк :JC_doubleup: ))))))А ты откель знаешь какой он приз даст, или это твоя бурная фантазия тебе картинку рисует? :bananagz3: )))))) Обижаешь))))))))Для этого есть приват. Но он только обещает, он ведь прЫличный до чертиков)))))Так что границу приличности не переступаеть наш Безсисячный.
Laf Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 Кто знает, на новой почте легко номер декларации восстановить? Я случайно смску удалила, а отправитель на связь не выходит. Написано, что вроде реально. Кто-то сталкивался с подобной ситуацией?
Highbury_Heroes Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 вообще не плохо развит, Ничего себе неплохо) Болгарин ваще царь https://m.youtube.com/watch?v=gFCWSS_yM34
Егорычъ Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 11. Я хочу отримати вантаж, та загубив (не знаю) номер ЕН. Відправник теж його не пам'ятає. Як мені отримати вантаж? Згорнути відповідь Ви можете відновити номер товарно-транспортної накладної, якщо оголошена вартість вантажу менше ніж 2000 грн. Для цього необхідно: підійти на склад «Нової Пошти» в будь-якому місті та звернутись до керівника складу (або в разі його відсутності – до особи, що його заміщує); для фізичних осіб: принести оригінал + ксерокопію паспорту, для юридичних осіб: принести оригінал довіреності, завірений печаткою компанії + оригінал і ксерокопію паспорту; заповнити бланк довіреності (скачати як zip-архів, відкрити як pdf-файл) на відновлення номеру товарно-транспортної накладної, вказавши такі дані: дата відправки місце, де оформлявся вантаж (на складі чи від дверей), якщо від дверей, вказати повну адресу назву компанії Відправника (для юридичних осіб) прізвище, ім’я та по-батькові особи Відправника телефон особи Відправника назву компанії Отримувача (для юридичних осіб) прізвище, ім’я та по-батькові особи Отримувача телефон особи Отримувача місто Отримувача кількість місць відправки вагу відправки оголошену вартість короткий опис вантажу Відновити номер товарно-транспортної накладної може як Отримувач, так і Відправник.
Cell Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 Кто знает, на новой почте легко номер декларации восстановить? Я случайно смску удалила, а отправитель на связь не выходит. Написано, что вроде реально. Кто-то сталкивался с подобной ситуацией? Я сталкивался. взял паспорт, обьяснил ситуацию, мне задали пару вопросов: какой размер посылки, когда отправлена, примерный вес. после этого отдали.
Laf Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 11. Я хочу отримати вантаж, та загубив (не знаю) номер ЕН. Відправник теж його не пам'ятає. Як мені отримати вантаж? Згорнути відповідь Ви можете відновити номер товарно-транспортної накладної, якщо оголошена вартість вантажу менше ніж 2000 грн. Для цього необхідно: підійти на склад «Нової Пошти» в будь-якому місті та звернутись до керівника складу (або в разі його відсутності – до особи, що його заміщує); для фізичних осіб: принести оригінал + ксерокопію паспорту, для юридичних осіб: принести оригінал довіреності, завірений печаткою компанії + оригінал і ксерокопію паспорту; заповнити бланк довіреності (скачати як zip-архів, відкрити як pdf-файл) на відновлення номеру товарно-транспортної накладної, вказавши такі дані: дата відправки місце, де оформлявся вантаж (на складі чи від дверей), якщо від дверей, вказати повну адресу назву компанії Відправника (для юридичних осіб) прізвище, ім’я та по-батькові особи Відправника телефон особи Відправника назву компанії Отримувача (для юридичних осіб) прізвище, ім’я та по-батькові особи Отримувача телефон особи Отримувача місто Отримувача кількість місць відправки вагу відправки оголошену вартість короткий опис вантажу Відновити номер товарно-транспортної накладної може як Отримувач, так і Відправник. Спасибо, я читала Я сталкивался. взял паспорт, обьяснил ситуацию, мне задали пару вопросов: какой размер посылки, когда отправлена, примерный вес. после этого отдали. Спасибо, значит должны отдать.
mitsu Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 у нас бля в городе воду на 3 дня отключают. ппц. теперь надо как то качаться и не потеть
Ark Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 у нас бля в городе воду на 3 дня отключают. ппц. теперь надо как то качаться и не потеть прямо во всем городе и прямо всю воду (холодную, горячую)?
mitsu Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 прямо во всем городе на моей (левой стороне днепра). прямо всю воду (горячую)? :bj: у нас горячей централизовано в городе практически нет нигде. у меня правда есть (индивидуалка), но нет холодной - нет соответственно горячей
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз