Hvaran Опубліковано: 2 серпня 2012 Опубліковано: 2 серпня 2012 https://tsn.ua/tsikavinki/u-braziliyi-znays...u-na-penis.html метровый плавающий хер. Эх природа!
81eg Опубліковано: 2 серпня 2012 Опубліковано: 2 серпня 2012 "Всього було знайдено шість таких істот. Одна "змія" загинула, двох вчені залишили для досліджень , а інших трьох відпустили на волю." Ученые по ходу женщины... за%пали одну до смерти, бедные змеи.
stalker Опубліковано: 2 серпня 2012 Опубліковано: 2 серпня 2012 Ответ куда катится мир) ох жаба давит :connie_xmas-moose:
Scythe Опубліковано: 3 серпня 2012 Опубліковано: 3 серпня 2012 Зарегился на форуме у Юры. Ещё не забанили. Жду...))
Cardopusher Опубліковано: 3 серпня 2012 Опубліковано: 3 серпня 2012 Как сразить женщину: Делать ей комплименты. Уважать ее. Чтить ее. Ласкать ее. Целовать ее. Заботиться о ней. Шутить с ней. Забавлять ее. Создавать ей уют. Обнимать ее. Защищать ее. Тратить на нее деньги. Угощать ее едой и выпивкой. Говорить с ней. Стоять за ее спиной. Поддерживать ее. Доставать для нее звезды с неба. Приносить ей кофе в постель. Покупать ей красивое белье. Внимательно слушать ее. Как сразить мужчину: Приготовить пожрать. Раздеться.
Bund Опубліковано: 4 серпня 2012 Опубліковано: 4 серпня 2012 Нарешті доїдаю голандський КСБ. Пару черпаків залишилося. Ці 5 кг КСБ були найгіршим спортхарчем, який я їв. Надіюся, що найближчим часом до нього не повернуся. Лайно рідкісне. Щоб зробити його більш-менш прийнятним до споживання доводилося багато сипати какао, Несквіка і фруктози. Ну його до біса. Я уж краще без порошків буду, ніж з цим клятим КСБ.
rampage Опубліковано: 4 серпня 2012 Опубліковано: 4 серпня 2012 Нарешті доїдаю голандський КСБ. Пару черпаків залишилося. Ці 5 кг КСБ були найгіршим спортхарчем, який я їв. Надіюся, що найближчим часом до нього не повернуся. Лайно рідкісне. Щоб зробити його більш-менш прийнятним до споживання доводилося багато сипати какао, Несквіка і фруктози. Ну його до біса. Я уж краще без порошків буду, ніж з цим клятим КСБ. аминь )))
Hvaran Опубліковано: 5 серпня 2012 Опубліковано: 5 серпня 2012 Нарешті доїдаю голандський КСБ. Пару черпаків залишилося. Ці 5 кг КСБ були найгіршим спортхарчем, який я їв. Надіюся, що найближчим часом до нього не повернуся. Лайно рідкісне. Щоб зробити його більш-менш прийнятним до споживання доводилося багато сипати какао, Несквіка і фруктози. Ну його до біса. Я уж краще без порошків буду, ніж з цим клятим КСБ. аминь 2.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз