Егорычъ Опубліковано: 5 серпня 2012 Опубліковано: 5 серпня 2012 Нарешті доїдаю голандський КСБ. Пару черпаків залишилося. Ці 5 кг КСБ були найгіршим спортхарчем, який я їв. Надіюся, що найближчим часом до нього не повернуся. Лайно рідкісне. Щоб зробити його більш-менш прийнятним до споживання доводилося багато сипати какао, Несквіка і фруктози. Ну його до біса. Я уж краще без порошків буду, ніж з цим клятим КСБ. что за ксб кушал?
81eg Опубліковано: 5 серпня 2012 Опубліковано: 5 серпня 2012 Не говорит, наверное скрывает от всех какой именно.
Cell Опубліковано: 5 серпня 2012 Опубліковано: 5 серпня 2012 Нарешті доїдаю голандський КСБ. Пару черпаків залишилося. Ці 5 кг КСБ були найгіршим спортхарчем, який я їв. Надіюся, що найближчим часом до нього не повернуся. Лайно рідкісне. Щоб зробити його більш-менш прийнятним до споживання доводилося багато сипати какао, Несквіка і фруктози. Ну його до біса. Я уж краще без порошків буду, ніж з цим клятим КСБ. Переходи на сою. И тогда вновь будешь мечтать о КСБ )))
Bund Опубліковано: 5 серпня 2012 Опубліковано: 5 серпня 2012 что за ксб кушал? Голандський. Я ж написав. Переходи на сою. И тогда вновь будешь мечтать о КСБ ))) Та ні, дякую. Моя посилка із спортхарчем на 11 кг зараз на Оболоні. Уж краще без сої та КСБ. Нафіг не треба ці експерименти.
Cardopusher Опубліковано: 5 серпня 2012 Опубліковано: 5 серпня 2012 а зачем ты тогда покупал?? Чтобы с экономить,правда??)) ахаха)
Егорычъ Опубліковано: 5 серпня 2012 Опубліковано: 5 серпня 2012 Голандський. Я ж написав. Та ні, дякую. Моя посилка із спортхарчем на 11 кг зараз на Оболоні. Уж краще без сої та КСБ. Нафіг не треба ці експерименти. кушай вансинтон ультра про тогда.вкусный и недорогой
81eg Опубліковано: 5 серпня 2012 Опубліковано: 5 серпня 2012 Он поболее вас перепробовал протов, советчики.)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз