Hvaran Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 по радио говорили что сейчас самое жаркое лето за последние 135 лет и что дальше будет только хуже - климат меняется постепенно в сторону субтропиков - будет как в греции - можно весной садить оливки и сандаловое дерево У меня подруга как раз оттуда приехала....но там реально пи**а!!! На камчатку переберусь.
Cardopusher Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 а меня кореш лучший там шя работает. Говорит пофиг на жару. Чпокаю туристок и местных некрасивых гречанок
Magnum_357 Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 а меня кореш лучший там шя работает. Говорит пофиг на жару. Чпокаю туристок и местных некрасивых гречанок говорить можно что угодно, фото/видео почему не снимает?))))) (шютка)
Mabila Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 климат меняется постепенно в сторону субтропиков - будет как в греции - можно весной садить оливки и сандаловое дерево и гранаты
Bund Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 Був я в Греції. Якраз рік тому. Для любителя спеки як я, то погода була нормальною. Мені не було жарко. З.І. Гречанки гарні.
Scythe Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 Був я в Греції. Якраз рік тому. Для любителя спеки як я, то погода була нормальною. Мені не було жарко. З.І. Гречанки гарні. Але волохаті))
Bund Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 Та ладно. Епіляція рулить. У нас також такого добра навалом. В метро як подивишся на руки наших баришень, то аж нудить.
Barabass Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 Та ладно. Епіляція рулить. У нас також такого добра навалом. В метро як подивишся на руки наших баришень, то аж нудить. сегодня праздег какойто? Телок песдатых в цетре оч много...юбки ))) майки, топики...
Scythe Опубліковано: 7 серпня 2012 Опубліковано: 7 серпня 2012 сегодня праздег какойто? Телок песдатых в цетре оч много...юбки ))) майки, топики... Вдул?)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз