Cardopusher Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 я бросал предложение,продать орган. + будет мотивация,вести здоровый образ жизни)
Cell Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 Будем посмотреть... Жизнь, она такая штука не предсказуемая, ужас ))
Cardopusher Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 целый вечер на раене летают вертолеты ... хммм.... уже штук 10 насчитал. Ну или один и тот же по кругу
Bund Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 Видно епідемія. В понеділок у мене таке було. Мусив перенести тренькуна вівторок. Вилікувався ентеросгелем (раз прийняв його). Ну і пив лопедіум. За день попустило.
MaJ0r Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 Вот, куда я хочу -> https://www.turtess.com/ru/hotel/40 У Rixos Tekirova один из самых высоких рейтингов на топхотелс, да и вообще все Риксосы крутые. Моя любимая была в Rixos Sungate, почитайте, приколитесь с размаха )) Кстати в том году, когда летал осенью в Турцию можно было взять Rixos Lares за 1800 за 2+1, но зажал денег, полетели в WOW Kremlin Palace, впрочем и там все очень понравилось.
Bund Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 Cell. З середини жовтня ціни на такого роду готелі дуже солоденькі. І погода нівроку. Якби другий син був би старшим, то сам би поїхав. Бо щось без моря важкувато.
Cardopusher Опубліковано: 10 серпня 2012 Опубліковано: 10 серпня 2012 Видно епідемія. В понеділок у мене таке було. Мусив перенести тренькуна вівторок. Вилікувався ентеросгелем (раз прийняв його). Ну і пив лопедіум. За день попустило. Я целый день варенный сегодня,живот болит,башка выбрасывает мозги((( нас травит кто то?
Scythe Опубліковано: 10 серпня 2012 Опубліковано: 10 серпня 2012 Я целый день варенный сегодня,живот болит,башка выбрасывает мозги((( нас травит кто то? В кране вода есть?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз