Bund Опубліковано: 28 вересня 2012 Опубліковано: 28 вересня 2012 Подивився на розрядні нормативи Федерації пауерліфтингу України і прозрів. В моїй категорії цифри просто пісець. Зразу виникло питання. Це в скафандрі жив чи без екіпіровки?
mitsu Опубліковано: 28 вересня 2012 Опубліковано: 28 вересня 2012 спати дві години, а потім йти на роботу - зовсім не варіант, то раніше - гуляв до ранку, а потім на пари і все ок, а сьогодні мене вже всі хто міг під""""бав щодо того, що в мене червоні очі і взагалі я якийсь пом"ятий надо было отвечать что: :drag:
yobilovus Опубліковано: 28 вересня 2012 Опубліковано: 28 вересня 2012 - синку, чого в тебе очі червоні? - тату, я курив травку. - не бреши мені - ти плакав, тому що ти слабак
mitsu Опубліковано: 28 вересня 2012 Опубліковано: 28 вересня 2012 - синку, чого в тебе очі червоні? - тату, я курив травку. - не бреши мені - ти плакав, тому що ти слабак :JC_doubleup: :pod_stolom:
primoraion Опубліковано: 28 вересня 2012 Опубліковано: 28 вересня 2012 Подивився на розрядні нормативи Федерації пауерліфтингу України і прозрів. В моїй категорії цифри просто пісець. Зразу виникло питання. Це в скафандрі жив чи без екіпіровки? с экипой..в без экипр. насколько я помню с допинг контроелем надо всего лишь 127.5 пожать в 83 кг.. на КМСУ
Cardopusher Опубліковано: 28 вересня 2012 Опубліковано: 28 вересня 2012 https://www.youtube.com/watch?v=Rn6A3rg6sGs&feature=player_embedded Меня опечаливают такие звезды :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup:
peregar Опубліковано: 28 вересня 2012 Опубліковано: 28 вересня 2012 Все самое криминальное что он мог сделать это вые..ть соседского осла.
Cardopusher Опубліковано: 28 вересня 2012 Опубліковано: 28 вересня 2012 ахахах... держи + :JC_doubleup:
MaJ0r Опубліковано: 28 вересня 2012 Опубліковано: 28 вересня 2012 с экипой..в без экипр. насколько я помню с допинг контроелем надо всего лишь 127.5 пожать в 83 кг.. на КМСУ ага, это нормативы с экипировкой но под ДК :fuck:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз