Cardopusher Опубліковано: 7 жовтня 2012 Опубліковано: 7 жовтня 2012 нужны кому абоны в любой Спорт Ленд Киева? Максимальный люкс(все включенно) 2500\год осталось ограниченное количество. Кому интересно в лс.
Егорычъ Опубліковано: 7 жовтня 2012 Опубліковано: 7 жовтня 2012 в барахолке создай тему.толку будет больше
Jus Опубліковано: 7 жовтня 2012 Опубліковано: 7 жовтня 2012 Техподдержку (и особенно голосовое меню) еБлайна/Кучмастара уволить нах без выходного пособия! :JC_humpy: Кретины... писать долго и лень, но в двух словах убил более полтора суток и не один миллион нервных клеток, сервис ниже плинтуса, знаний и того меньше! :Gigakach_01: :Gigakach_01: ЗЫ: аналогичная проблема в МТС решилась за 3 минуты онлайн-чата со специалистом техподдержки
yobilovus Опубліковано: 8 жовтня 2012 Опубліковано: 8 жовтня 2012 Кто с Киева может чето посоветовать? черкаси - гот.селена і підпис мій подивись
Cardopusher Опубліковано: 8 жовтня 2012 Опубліковано: 8 жовтня 2012 далеко. добираться долго(( в окружности Киева ищу.
dozer Опубліковано: 8 жовтня 2012 Опубліковано: 8 жовтня 2012 далеко. добираться долго(( в окружности Киева ищу. Там конечно классно, но дорого) я про селену
yobilovus Опубліковано: 8 жовтня 2012 Опубліковано: 8 жовтня 2012 далеко. добираться долго(( в окружности Киева ищу. машина є? тут можеш щось цікаве глянути нема - тоді на київському морі десь км. 30 від києва є готель, не пам"ятаю назви - там велика територія, куча будиноків, вихід до моря і т.д., на вихідних зазвичай куча людей ЗІ: в карпати, якщо ти з дівчиною, то звечора сідаєш в потяг (плацкарт квиток десь 100 грн.), береш з собою шапусік, ранком ти вже наприклад в славську, день, ніч, день ти там, звечора сідаєш на потяг до києва, ранком до 8-ї ти вже на місці - всього - ~ 400 гривень дорога, проживання 200-500 грн., а там вже колорит - чан на травах, свіжа форель, чай карпатський, місцеві наливки, шашлики, сауни, свіже повітря, гори, гриби, чисті ріки і т.д.
Cardopusher Опубліковано: 8 жовтня 2012 Опубліковано: 8 жовтня 2012 (змінено) туда прямой поезд? или до львова вначале? я так недавно в Одессу и Львов ездил. дороога напрягает. я вообще в каменец хочу.Кто был? Змінено 8 жовтня 2012 користувачем Cardopusher
Skodnik Опубліковано: 8 жовтня 2012 Опубліковано: 8 жовтня 2012 В каменце классно) ездили на выходные два года назад. в четверг вечером уехали, в пятницу - субботу ла туссе. А в воскресенье домой - днем уехали. вечером были уже дома. Арендовали хату на три комнаты - нас было три пары. Очень хорошие впечатления. Аренда на три дня - 700 грн. на все про все около 2000 грн. на двоих. не считая билетов и прочего
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз