81eg Опубліковано: 13 жовтня 2012 Опубліковано: 13 жовтня 2012 хрен таким больше помогаь буду.ладно Помагать в зале неблагодарное дело. ) Женя ты использовал главный принцип Жиронды - хочешь что бы был толк делаешь что я сказал, если нет "давай до свидания".))
Евгений Опубліковано: 13 жовтня 2012 Опубліковано: 13 жовтня 2012 девочка уже позвонила счас и извинилась.типа осознала была не права
Redixin Опубліковано: 13 жовтня 2012 Опубліковано: 13 жовтня 2012 походу этот форум почитвает давачка та...)))
Евгений Опубліковано: 13 жовтня 2012 Опубліковано: 13 жовтня 2012 походу этот форум почитвает давачка та...))) не
Scythe Опубліковано: 13 жовтня 2012 Опубліковано: 13 жовтня 2012 ЙУРУ ПО 1+1 ПОКАЗЫВАЛИ!!!! в каком то галимом ток шоу про дур. Гыыыы, я нашёл это: https://video.bigmir.net/show/352194 )))
Егорычъ Опубліковано: 13 жовтня 2012 Опубліковано: 13 жовтня 2012 по 10 баксов заработали от югика)))
xx07xx Опубліковано: 13 жовтня 2012 Опубліковано: 13 жовтня 2012 Гыыыы, я нашёл это: https://video.bigmir.net/show/352194 ))) когда добгый Урий сказал " ничего себе" я сразу вспомнил "них** себе!" )) зы. отожрался так нехило...на натур продуктах то..похож на такого сытого метаном хомяка)):
Barabass Опубліковано: 13 жовтня 2012 Опубліковано: 13 жовтня 2012 Просрочені ліки не втратили своїх властивостей СУБОТА, 13 ЖОВТНЯ 2012, 11:17 ЗДОРОВ'Я ПРОСРОЧЕНІ ЛІКИ НЕ ВТРАТИЛИ СВОЇХ ВЛАСТИВОСТЕЙ Сенсаційне відкриття було зроблено професором з Каліфорнійського університету абсолютно випадково. На складі однієї з аптек він знайшов медикаменти, термін придатності яких минув ще кілька десятиліть тому. Разом зі своїми колегами Лі Кантрелл їх протестував і прийшов до висновку, що з 14 найменувань ліків корисні властивості втратили лише 2. Досліди проводилися в лабораторії токсикологічного контролю, якою керував Кантрелл. Вміст упаковок професор розчинив у метанолі (найпростішому одноатомних спиртів) за допомогою ультразвуку, додав буферний розчин, що підтримує постійне значення pH при зміні складу середовища, і проаналізував рідинною хроматографією. Виявилося, що в 12 з 14 медикаментів, в числі яких були гідрокодон, кодеїн, пентобарбітал і буталбітал, доза активної речовини становила не менше 90% від заявленої виробником. Це означає, що прострочені ліки не втратили своїх корисних властивостей навіть незважаючи на те, що їх зняли з продажу 480 місяців назад. У двох інших медикаментах доза активної речовини була менше 90%, тому вони вже не відповідали стандартам якості FDA. Випробування часом не пройшли аспірин та амфетамін. За визнанням дослідників, результати своєї наукової роботи вони опублікували насилу. Їх погодилися надрукувати тільки в одному журналі - Archives of Internal Medicine. Інші видання відмовилися розміщувати у себе провокаційний матеріал. Кантрелл і його колеги вважають, що це пов'язано з небажанням редакцій вступати в конфронтацію з фармгігантами. Тим однозначно не сподобається відкриття вчених, так як воно потягне за собою падіння попиту на їх продукцію. Зараз же американці витрачають на медикаменти до 300 млрд доларів на рік.
Jus Опубліковано: 14 жовтня 2012 Опубліковано: 14 жовтня 2012 Начну издалека... )) Купил я месяцев с пару назад слегка б/у гуглофон, в который вшили неправильную прошивку и программно "убили" камеру. Поскольку остальная функциональность не пострадала, а продавали его занедорого, то я купил, потому как камера в телефоне никогда триста лет не нужна была. А это на днях умельцы обошли запрет на загрузку неподписанных моторолой ядер и вернули народу убитые камеры назад. Ну и я не смог устоять сегодня в магазине, чтобы не воспользоваться новинкой для меня )) Это была преамбула. А вот сама суть: два кренделя покупали "почти классику" из старого анекдота Двое у винного магазина: – Ну что, две возьмем или три? – Наверно, три. – Не, вчера три взяли, одна осталась. – Ну, тогда две. Обращаются к продавщице: – Девушка, четыре бутылки водки и две ириски.
Outlawif Опубліковано: 14 жовтня 2012 Опубліковано: 14 жовтня 2012 Нормально снимает. А картина-то обычная. Я бывало видал еще лучше набор, не заморачиваясь на ириски народ покупает беленькую и баклагу пива. Синергический эффект этих двух напитков известен давно, и ни лимоны, ни ириски уже не нужны, ибо не помогут.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз