Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
хрен таким больше помогаь буду.ладно

Помагать в зале неблагодарное дело. )

Женя ты использовал главный принцип Жиронды - хочешь что бы был толк делаешь что я сказал, если нет "давай до свидания".))

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

девочка уже позвонила счас и извинилась.типа осознала была не права

Опубліковано:

походу этот форум почитвает давачка та...)))

Опубліковано:
походу этот форум почитвает давачка та...)))

не

Опубліковано:
Гыыыы, я нашёл это: https://video.bigmir.net/show/352194 )))

когда добгый Урий сказал " ничего себе" я сразу вспомнил "них** себе!" ))

зы. отожрался так нехило...на натур продуктах то..похож на такого сытого метаном хомяка)):

53b2087f6f11.png

Опубліковано:

Просрочені ліки не втратили своїх властивостей

СУБОТА, 13 ЖОВТНЯ 2012, 11:17 ЗДОРОВ'Я

ПРОСРОЧЕНІ ЛІКИ НЕ ВТРАТИЛИ СВОЇХ ВЛАСТИВОСТЕЙ

Сенсаційне відкриття було зроблено професором з Каліфорнійського університету абсолютно випадково. На складі однієї з аптек він знайшов медикаменти, термін придатності яких минув ще кілька десятиліть тому. Разом зі своїми колегами Лі Кантрелл їх протестував і прийшов до висновку, що з 14 найменувань ліків корисні властивості втратили лише 2.

Досліди проводилися в лабораторії токсикологічного контролю, якою керував Кантрелл. Вміст упаковок професор розчинив у метанолі (найпростішому одноатомних спиртів) за допомогою ультразвуку, додав буферний розчин, що підтримує постійне значення pH при зміні складу середовища, і проаналізував рідинною хроматографією.

Виявилося, що в 12 з 14 медикаментів, в числі яких були гідрокодон, кодеїн, пентобарбітал і буталбітал, доза активної речовини становила не менше 90% від заявленої виробником. Це означає, що прострочені ліки не втратили своїх корисних властивостей навіть незважаючи на те, що їх зняли з продажу 480 місяців назад.

У двох інших медикаментах доза активної речовини була менше 90%, тому вони вже не відповідали стандартам якості FDA. Випробування часом не пройшли аспірин та амфетамін.

За визнанням дослідників, результати своєї наукової роботи вони опублікували насилу. Їх погодилися надрукувати тільки в одному журналі - Archives of Internal Medicine. Інші видання відмовилися розміщувати у себе провокаційний матеріал. Кантрелл і його колеги вважають, що це пов'язано з небажанням редакцій вступати в конфронтацію з фармгігантами. Тим однозначно не сподобається відкриття вчених, так як воно потягне за собою падіння попиту на їх продукцію. Зараз же американці витрачають на медикаменти до 300 млрд доларів на рік.

Опубліковано:

Начну издалека... ))

Купил я месяцев с пару назад слегка б/у гуглофон, в который вшили неправильную прошивку и программно "убили" камеру. Поскольку остальная функциональность не пострадала, а продавали его занедорого, то я купил, потому как камера в телефоне никогда триста лет не нужна была. А это на днях умельцы обошли запрет на загрузку неподписанных моторолой ядер и вернули народу убитые камеры назад. Ну и я не смог устоять сегодня в магазине, чтобы не воспользоваться новинкой для меня ))

Это была преамбула. А вот сама суть:

два кренделя покупали "почти классику" из старого анекдота

Двое у винного магазина:

– Ну что, две возьмем или три?

– Наверно, три.

– Не, вчера три взяли, одна осталась.

– Ну, тогда две.

Обращаются к продавщице:

– Девушка, четыре бутылки водки и две ириски.

IMG_20121014_143459.jpg

Опубліковано:

Нормально снимает.

А картина-то обычная. Я бывало видал еще лучше набор, не заморачиваясь на ириски народ покупает беленькую и баклагу пива. Синергический эффект этих двух напитков известен давно, и ни лимоны, ни ириски уже не нужны, ибо не помогут.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...