Cardopusher Опубліковано: 22 жовтня 2012 Опубліковано: 22 жовтня 2012 (змінено) *затер* Змінено 22 жовтня 2012 користувачем Cardopusher
NoDVa777 Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 дайте ссылу на рабочий ворд+эксель. спасибо
OHIXA Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 а я сегодня с Онихой познакомилсяв реале ) На соревах, здоровый дядька)) тоже рад знакомству спасибо Диме за гостеприимство и теплую встречу, очень интересно было з.ы. за дядьку спасибо конечно :( я просто небритый слегка был, ну а по поводу здоровый - хз, вроде не очень...
zimikk Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 дайте ссылу на рабочий ворд+эксель. спасибо тебе на 7 или хрюшу. Недавно сам спрашивал скачал поставил а через сикоко дней спрашивает номерок. Пока нашел ломалку рабочию покопался .Если на 7--- офисс 10 скачай а я тебе кину ломалку .
Bund Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 дайте ссылу на рабочий ворд+эксель. спасибо Якщо потрібні прості функції без різного там програмування, то Опен Офіс повністю закриє потреби.
yobilovus Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 Якщо потрібні прості функції без різного там програмування, то Опен Офіс повністю закриє потреби. то не феншуй зовсім NoDVa777 ти ПК клуб відкрив? то фотошоп, то ворд/ексель потоваришуй з якимось торрент-трекером - там є все.
Mabila Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 Укрпочта уволила сотрудников, которые воровали вещи из посылок писец...
Bund Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 Мабіла. Все правильно. Чувак прийшов за посилкою, яку чекав місяць і побачив баришню в кофті, що замовив з АСОСа. Йому сказали, що посилка пропала.
NoDVa777 Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 тебе на 7 или хрюшу. Недавно сам спрашивал скачал поставил а через сикоко дней спрашивает номерок. Пока нашел ломалку рабочию покопался .Если на 7--- офисс 10 скачай а я тебе кину ломалку . на 7 ))) заранее благодарен. то не феншуй зовсім NoDVa777 ти ПК клуб відкрив? то фотошоп, то ворд/ексель потоваришуй з якимось торрент-трекером - там є все. С рутрекером не срослось. навигация не валос, да и с софтом траблы какие-то постоянно. Бунд советовал прикольный трекер, но там ворда не нашел. П.С. Открыл кое-что другое))))
peregar Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 дайте ссылу на рабочий ворд+эксель. спасибо 2007 2010
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз