nameless one Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 (змінено) Що ви так розпереживалися за вибори? Для вас це сюрприз? Закономірний результат. Якщо в країні купа народу, що готовий за шашлик та сто грамів поставити галку за чорта лисого, то нема чого дивуватися результатам виборів. 81ег правильно написав про розруху. Не Януковичі та Азарови сцуть в парадних та крадуть. Крадуть ті самі виборці. А депутати це дзеркальне відображення наших громадян. Виборці вибрали собі подібних. Видно до вподоби їм постійні покращення. Почти согласен. Не думаю что депутаты - зеркальное отражение граждан. Но думаю граждане получили то, что сами заслуживали. Не думаю что народ наш настолько продажен, скорее безответственен и глуп. И легко поддаеться на очень примитивные манипуляции. Змінено 29 жовтня 2012 користувачем nameless one
Bund Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Почти согласен. Не думаю что депутаты - зеркальное отражение граждан. Но думаю граждане получили то, что сами заслуживали. Не думаю что народ наш настолько продажен, скорее безответственен и глуп. И легко поддаеться на очень примитивные манипуляции.
Outlawif Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Чтобы учиться в школе надо сдавать экзамены, чтобы учиться в институте надо сдавать экзамены, а чтобы решать судьбу своей страны не надо? Я не говорю о каких-то серьезных экзаменах, нужно ввести элементарную проверку знаний Элементарная проверка знаний людей живущих в стране это ущемление их свободы. Может их сразу расстреляем за политбезграмотность? Родилось тут понимаешь ли и жить еще хочет, а кто такие правые-левые не знает. Да и не решаешь ты судьбу своей страны на выборах, это вообще какая-то непонятная иллюзия... С чего вдруг ты решаешь? Я тебе больше того скажу, безграмотность в этом деле даже лучше. - Из каких источников должны образовываться люди? Не все умеют заниматься самообразованием. А те, кто умеют, могут иметь совершенно разные политические взгляды и убеждения. - Те, кто будет "образовывать" народ, учебники писать или там листовки - кто их будет контролировать? В советское время все были политически подкованы и любили Ленина, это входило в школьную и институтскую программу. Скажешь, тогда люди были политически сознательнее? А что в учебниках писали? И сейчас что пишут?... - Кто эти экзамены принимать будет? Сколько нужно будет забашлять, чтобы этот экзамен скипнуть? А сколько забашлять экзаменатору, чтобы слил неугодных? А бабушек кто экзаменовать будет? Это всего лишь еще один инструмент манипуляции общественным мнением и людьми в целом, я уверен, те кто у руля будут ему только рады. В той утопии, где это возможно, никакие выборы уже не нужны будут.
Bund Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Для виборів має бути майновий ценз. Платиш податки? Голосуєш! Не платиш? Не голосуєш! Та і ідея із штрафом за невідвідання виборів дуже цікава.
nameless one Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Для виборів має бути майновий ценз. Платиш податки? Голосуєш! Не платиш? Не голосуєш! Та і ідея із штрафом за невідвідання виборів дуже цікава. А еще возрастной, половой, ценз по релиогиозным убеждениям, разрезу глаз, справка от психиатора и флюорография.
leshiy333 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Для виборів має бути майновий ценз. Платиш податки? Голосуєш! Не платиш? Не голосуєш! Та і ідея із штрафом за невідвідання виборів дуже цікава. очень интересно.не работаешь-лишают права голоса.учишься-аналогично?на заработках за границей-опять лишен гражданских прав.че-то не правильно.
81eg Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 А еще возрастной, половой, ценз по релиогиозным убеждениям, разрезу глаз, справка от психиатора и флюорография. + отсутствие обрезания.
Bund Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 очень интересно.не работаешь-лишают права голоса.учишься-аналогично?на заработках за границей-опять лишен гражданских прав.че-то не правильно. Зате все здорово і акуїтельно, коли бомжі та алконафти вирішують долю країни. Вони із своїм життям справитися не можуть. Є річна декларація. Якщо людина рік не працює, то виникає питання, за який кошт вона живе? Можна не працювати декілька місяців, але не постійно. Плюс є ще таке поняття як домогосподарство. Якщо домогосподарство, яке складається як з одного, так і декількох членів сім'ї, платить податки, то і ці члени мають право на голосування. Я розумію, що це не подобається, але той, хто сидить на соціалі, не зацікавлений в зменшенні податків, подолання корупції тощо. Йому головне, щоб соціал ріс. Якщо ти на заробітках, то що тобі заважає заповнити і подати декларацію? Чи як платити податки, то хєр вам, а як визначати долю держави, на яку ти бабла не платиш, то давай. Крім прав є ще обов'язки.
Bund Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 (змінено) А еще возрастной, половой, ценз по релиогиозным убеждениям, разрезу глаз, справка от психиатора и флюорография. Стосовно вікового. Це трохи суперечливе питання, якби не одне але. У нас все робиться задля пенсіонерів. Основний лейтмотив був - підвищення пенсій. А хто щось чув про дітей? Чому молоде покоління не знаходиться в центрі всього? Бо, мля, не електорат. Не вважаю це справедливим. Стосовно психіатра, то слушне зауваження. Дивувало, чому психічно хворі люди мають право обирати. Змінено 29 жовтня 2012 користувачем Bund
Skodnik Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 И все равно все сводится к кастам) А как же по конституции все равны)? Как жеж ж дерьмократия?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз