yobilovus Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 з пенсіонерами тут получається несправедливість тільки тому, що порівняно недавно відбувся перехід від планової економіки до ринкової, от і маємо: - пенсіонери живуть за плановою економікою; - ми з вами за ринковою в тому і є основна проблема, хоча для нас чудовим виходом є недержавне пенсійне страхування
Bund Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 з пенсіонерами тут получається несправедливість тільки тому, що порівняно недавно відбувся перехід від планової економіки до ринкової, от і маємо: - пенсіонери живуть за плановою економікою; - ми з вами за ринковою в тому і є основна проблема, хоча для нас чудовим виходом є недержавне пенсійне страхування В тому то і проблема. Коли мої пенси починають стогнати, я їм кажу. Ви радійте тому, що ви маєте. Бо ні у мене, ні у дружини, ні у брати та інших молодих людей пенсії немає в проекті. Лише те, що самі зможемо собі заробити і відкласти. Солідарна пенсія помре в найближчі декілька років. А ми її не матимемо. Мало того, ми підемо на пенсію в 65 років. Тенденція така в усьому світі.
yobilovus Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 і доповню - найосновнішою проблемою є те, що люди не думають і не важливо чи то пенсіонер, чи то молода людина, в основному це сіра бидло маса я от сьогодні дивився декларацію про доходи одного мажоритарщика - нічого нема за душею, річний дохід 37 тис.грн. нема ані машини, ані депозитів, ані всякого іншого доходу, 98 кв. метрів будинку і все - закономірне питання - для чого йти в політику - бабло
leshiy333 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Хто такі "овуляшки"? Пенсіонери різними бувають. Але вони живуть на соціалі. Чому вони мають визначати долю країни? Їм треба не в політику бавитися, а спокійно жити своїм життям. Чому ми маємо борсатися в лайні, бо хтось вирішив обрати регіанал за кіло гречки? опять интересно получается-человек всю жизнь работал(и ты,и я жили за его счет)-лишили права голоса...красота.
nameless one Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Хто такі "овуляшки"? Пенсіонери різними бувають. Але вони живуть на соціалі. Чому вони мають визначати долю країни? Їм треба не в політику бавитися, а спокійно жити своїм життям. Чому ми маємо борсатися в лайні, бо хтось вирішив обрати регіанал за кіло гречки? Bund, я тоже не люблю регионалов. Но с чего ты взял за аксиому, что твое мнение предпочтительней мнения какого-то другого человека? Будь он пенсионер, алкаш, да кто угодно. Ты тоже со временем станешь пенсионером, или...да мало ли кем.
yobilovus Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 (и ты,и я жили за его счет) не жили, а тільки навчались все Бунд правильно говорить - платиш за свої права або не платиш і не маєш їх, хоча в нас це нереально реалізувати тут також є логічне питання - чому діти не голосують, от там наприклад з 10 років, коли вже вміють читати? це ж вони для себе майбутнє могли би вибирати
Bund Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 опять интересно получается-человек всю жизнь работал(и ты,и я жили за его счет)-лишили права голоса...красота. По-перше, я давно не живу не за чийсь рахунок. Зараз не один пенсіонер живе з моїх податків. По-друге, їх ще ніхто нічого не позбавляв. Я написав, що має бути майновий ценз, згідно із яким, людина, що платить податки, має бути в центрі. Він має визначати політику. Пару років таких виборів і загравань і пенсіонери банально подохнуть з голодухи. Я маю на увазі тих, хто немає підтримки сім'ї. Причина проста. Нафіга робити щось реальне (боротися з корупцією, стимулювати підприємництво, збільшувати дохідну частину бюджету), коли можна занести кіло гречки і отримати у владі чергову порцію олігархів. Чому запропонував майновий ценз? Для того, щоб в країні ріс середній клас. Якого у нас дуже мало.
Bund Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Bund, я тоже не люблю регионалов. Но с чего ты взял за аксиому, что твое мнение предпочтительней мнения какого-то другого человека? Будь он пенсионер, алкаш, да кто угодно. Ты тоже со временем станешь пенсионером, или...да мало ли кем. Чому? Бо я з моїх податків утримується ця держава. А алкаш нікуа не робить. Краде, бухає. Потім знову краде. І знову бухає. При чому він має право визначати політику держави! За пляшку горілки він кого завгодно обере. Я знаю, що я стану пенсіонером. І я знаю, що при появі такого роду норми в законодавстві, я не буду лізти з вимогою надати мені виборче право. Якщо у мене будуть депозити в той час, з яких утримуватимуться податки, то звісно я голосуватиму. Навіть якщо цього не буде, то я матиму право протестувати проти несправедливого обмеження моїх прав на життя, здоров'я тощо. Але виборче право до цього не належить.
Bund Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 не жили, а тільки навчались все Бунд правильно говорить - платиш за свої права або не платиш і не маєш їх, хоча в нас це нереально реалізувати тут також є логічне питання - чому діти не голосують, от там наприклад з 10 років, коли вже вміють читати? це ж вони для себе майбутнє могли би вибирати От і я про дітей запитую. Чому долю моїх дітей має визначати людина, яка діє лише у власних егоїстичних інтересах.
yobilovus Опубліковано: 29 жовтня 2012 Опубліковано: 29 жовтня 2012 пенсионер, алкаш, ці верстви людей взагалі не потрібні країні - доходу ноль, одні витрати - так до них і ставляться також я би позбавив права голосу людей, перебуваючих в місцях позбавлення волі і мені здається підхід неправильний принципово, слід необмежувати людей в праві голосу, а забрати його у всіх абсолютно, і давати лише тим, хо підходить по певних критеріях чи його може собі купити - наприклад там за 50 чи 100 чи 300 гривень - зразу відсіються ті, кому пофіг на вибори і на майбутнє, а ті хто заплатить - будуть добре вже думати що вони купують і за що віддають свої гроші
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз