Cardopusher Опубліковано: 30 жовтня 2012 Опубліковано: 30 жовтня 2012 действительно. Что тут такого?? просто как борщ сварить(
stalker Опубліковано: 30 жовтня 2012 Опубліковано: 30 жовтня 2012 Чью грудь будешь жать? :i05051: грудь не далась))) прокачал спину :good3:
Laf Опубліковано: 31 жовтня 2012 Опубліковано: 31 жовтня 2012 действительно. Что тут такого?? просто как борщ сварить( Страшно стало?)))
Bund Опубліковано: 31 жовтня 2012 Опубліковано: 31 жовтня 2012 действительно. Что тут такого?? просто как борщ сварить( А чому ти дивуєшся? Лядству? Ну так зараз це норма. Ти ж до весілля цноту не беріг? Які претензії до дівчини? Хлопець - це не чоловік. Що хоче, те і робить. Вона нічим тому хлопцю не зобов'язана. А якщо хлопець ще ображається, то він - лох. Бо ще ображається, замість того, щоб просто послати лядь.
Bund Опубліковано: 31 жовтня 2012 Опубліковано: 31 жовтня 2012 Та ладно, толерантність. Кардопушера це дивує, хоча сам тут писав про участь в оргіях. Ідентичний контингент. Якщо викладена картинка правдива, то ця дівчина повибачається перед Кардо хлоцем, пообіцяє не мінетіть друзям і вуаля. Щасливе продовження історії. Такого в житті навалом.
Cardopusher Опубліковано: 31 жовтня 2012 Опубліковано: 31 жовтня 2012 я бы своей не простил)) Возможно даже сломал чето))
Mabila Опубліковано: 31 жовтня 2012 Опубліковано: 31 жовтня 2012 где вы вообще таких находите..... я поражаюсь.
Bund Опубліковано: 31 жовтня 2012 Опубліковано: 31 жовтня 2012 Це не ми. Це Кардопушер з такими якшається. Бо холостяк. Йому це дозволяється. ;)
leshiy333 Опубліковано: 31 жовтня 2012 Опубліковано: 31 жовтня 2012 где вы вообще таких находите..... я поражаюсь. еще и похлеще есть.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз