81eg Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 а наручники когда нам начнут одевать? мы ж наркоманы химики? агресивные опасные для социума елементы Не МЫ а ВЫ) У тебя завод прибыльный есть? Нет, ну так ты никому у нас на Украине не интересен.
Ark Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Ты знаешь, я вот сейчас по улицам хожу совершенно спокойно, но вот если бы разрешили стволы, то наверно ходил бы с опаской)
stalker Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Не МЫ а ВЫ) У тебя завод прибыльный есть? Нет, ну так ты никому у нас на Украине не интересен. А если вдуг куплю? :ah: маленький заводик :kl:
81eg Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Поднимишь его вот тогда и бойся что прийдут рыгиАналы. НО пистоль тебе не поможет, вообще может оказаться что ты выпрыгнул из окна и оставил засиску никого не венить.
nameless one Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 (змінено) Поднимишь его вот тогда и бойся что прийдут рыгиАналы. НО пистоль тебе не поможет, вообще может оказаться что ты выпрыгнул из окна и оставил засиску никого не венить. Вспомнилась Наша Раша..."Я кошкама самоубилсяма сама. Джамшут" Змінено 2 листопада 2012 користувачем nameless one
Bund Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Україна не заслуговує вогнепальну зброю? Чомусь в Молдові це дозволене. Чи ви хочете сказати, що ми гірше молдаван? В Естонії також дозволена володіння вогнепальною зброєю. З.І. Треба у Віталя Калестру спитати як у них там. В Україні на руках за офіційними даними декілька сотень тисяч стволів мисливської зброї. І що? Купу перестріляних громадян? Наявність зброї - це велика відповідальність. Уж повірте людині, яка свій перший постріл зробила в 4 роки.
and1 Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 в 4 роки. Думаю ощущения были в стиле Ого круто!
Bund Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Думаю ощущения были в стиле Ого круто! Не те слово. Правда вуха позакладало. Мій старший в руках вже тримав рушницю. Натискав на спусковий гачок. Але звісно, що без пострілу.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз