nameless one Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Україна не заслуговує вогнепальну зброю? Чомусь в Молдові це дозволене. Чи ви хочете сказати, що ми гірше молдаван? В Естонії також дозволена володіння вогнепальною зброєю. З.І. Треба у Віталя Калестру спитати як у них там. В Україні на руках за офіційними даними декілька сотень тисяч стволів мисливської зброї. І що? Купу перестріляних громадян? Наявність зброї - це велика відповідальність. Уж повірте людині, яка свій перший постріл зробила в 4 роки. Ты не сравнивай украинцев с флегматичными эстонцами. Тем может и можно.
Cardopusher Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 и молдован с нашими алкоголиками.Они нам свое вино млн. литрами возят,мы бухаем\травимся а они зарабатывают.
vlad_leo Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 шо ви тут переливаєте з пустого в порожнє.... кожна палка має два кінця... і легалізація зброї буде мати аналогічно як позитивні так і негативні наслідки, на які будуть впливати перечислені вами ж вище 100500 чинників. задайте краще собі питання - вам зараз конче необхідно мати ствол в кармані кожного дня? це життєво необхідно? ви без нього нікуди? якшо не конче - то нах... я город городити...?????
sal Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 недавно, спустя почти 3 года разработки и постоянных откладываний на потом, запустил наконец свой проект "Улицы Киева" - https://kievstreets.org )
peregar Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 недавно, спустя почти 3 года разработки и постоянных откладываний на потом, запустил наконец свой проект "Улицы Киева" - https://kievstreets.org ) Это все ты наклацал?
sal Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Это все ты наклацал? сам сайт создал я (только логотип рисовал один знакомый дизайнер), а наполняем вместе с двумя товарищами, которые также интересуются данной тематикой. то есть часть статей - мои, часть нет.
Cell Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 (змінено) Интересный сайт. К сожалению плюсовать мне запрещено. пс. Одно пожелание есть. Можно было бы добавить слайд-шоу... Змінено 2 листопада 2012 користувачем Cell
and1 Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 недавно, спустя почти 3 года разработки и постоянных откладываний на потом, запустил наконец свой проект "Улицы Киева" - https://kievstreets.org ) Поздравляю! \Добавить бы коментарии еще. Свое детище очень круто!Когда будет появляться все больше и больше посещей будет очень приятно! Но главное тут контект и его количество.
sal Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 всем спасибо. работаем по улучшению ежедневно. заходите, кто интересуется таким - как найдем еще авторов толковых, будет чаще обновляться статьями.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз