Jus Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 Согласен отрубить тебе ноги и оставить померать :az: если джедайским лазерным мечом - то я согласный! :az:
primoraion Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 уеее за неделю удалось сорвать разовый жим на 5 кг.!!!
yobilovus Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 пля - доросле життя таке складне вона думає: почуття, зустрічання, розставання, невиправдані надії, боляче, щастя, діти, сім"я, розставляння точок над і він думає: жим, жим штанги, чого він не росте, ккал в капусті, кетоз мать його так, жири зранку
and1 Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 пля - доросле життя таке складне вона думає: почуття, зустрічання, розставання, невиправдані надії, боляче, щастя, діти, сім"я, розставляння точок над і він думає: жим, жим штанги, чого він не росте, ккал в капусті, кетоз мать його так, жири зранку Зачет! Правда думаю в женской голове тоже не такие глобальные мысли)
KUBA Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 Магазин Здоровья в очередной раз совсем не радует работой. Мысль дня. Умеешь красиво излагать! Поскорее избавляйся от причин таких мыслей.
Faust Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 пля - доросле життя таке складне вона думає: почуття, зустрічання, розставання, невиправдані надії, боляче, щастя, діти, сім"я, розставляння точок над і він думає: жим, жим штанги, чого він не росте, ккал в капусті, кетоз мать його так, жири зранку примитивно с помощью комикса ))
primoraion Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 За неделю +5 - как это? для тебя никак ибо я человек зло и со мной не стоит вести диалог...к тому же єто все не правда!
yobilovus Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 Правда думаю в женской голове тоже не такие глобальные мысли) та це я описав свою ситуацію )))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз