peregar Опубліковано: 7 листопада 2012 Опубліковано: 7 листопада 2012 коли ж це ти встигла танцювати? якшо час твого посту 7:56 )))) Разница во времени 10 часов.
vlad_leo Опубліковано: 7 листопада 2012 Опубліковано: 7 листопада 2012 Разница во времени 10 часов. а вона зараз в піндосії? я думав знов на неньку вернулась
Bund Опубліковано: 7 листопада 2012 Опубліковано: 7 листопада 2012 Тільки що відкрив штук 5 тем торговців, думав там щось цікаве. А там тільки "Спасибо за доставку!" Корисної інфо нуль. Трохи злить. Невже не можна в репу плюсанути?
Faust Опубліковано: 7 листопада 2012 Опубліковано: 7 листопада 2012 А там тільки "Спасибо за доставку!" Корисної інфо нуль. эта тема среди модераторского состава уже обсуждалась. запретить людям высказывать своё мнение, и говорить "спасибо" мы не можем, так как тема оплачена продавцом и он имеет полное право в ней иметь что пожелает. да ему это еще и на пользу идёт: каждое "спасибо" - это ап теме. так что приходиться мириться, или надеяться на сознательность людей, которые не будут так часто после каждой покупки всем на виду сообщать, что товар получен.
yobilovus Опубліковано: 7 листопада 2012 Опубліковано: 7 листопада 2012 просто для всіх хто це прочитає - пишіть в репу вдячності, так насправді буде для всіх краще, тема чистіша, а торговці зможуть апати тему якимось приємними новинками і акціями ))) ЗІ: я перший це питання підняв - я глас народу
nameless one Опубліковано: 7 листопада 2012 Опубліковано: 7 листопада 2012 Тільки що відкрив штук 5 тем торговців, думав там щось цікаве. А там тільки "Спасибо за доставку!" Корисної інфо нуль. Трохи злить. Невже не можна в репу плюсанути? Ну как же, читаешь и видишь что человек доставляет быстро. Я не люблю плохие отзывы писать, не все продавцы отличаются оперативностью. Иногда это нервирует.
Cell Опубліковано: 7 листопада 2012 Опубліковано: 7 листопада 2012 Буду в репу писать, если только продавцы не будут просить отписаться в ветке.
Skodnik Опубліковано: 7 листопада 2012 Опубліковано: 7 листопада 2012 Гы) а мое письмо в менс хелс напечатали))) Купил сегодня номер за ноябрь) и на 22 страничке мое письмесо)
Cell Опубліковано: 7 листопада 2012 Опубліковано: 7 листопада 2012 (змінено) Гы) а мое письмо в менс хелс напечатали))) Давай копию. Почитаем, что ты там написал... Змінено 7 листопада 2012 користувачем Cell
Faust Опубліковано: 7 листопада 2012 Опубліковано: 7 листопада 2012 Гы) а мое письмо в менс хелс напечатали))) продам носки? )))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз