MaJ0r Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 А ви в курсі, що А.Шевченка призначили тренером збірної? Інфо з сайта ФФУ - https://www.ffu.org.ua/ukr/ffu/about/ffu_news/10717/ Ну, мля, кіздць, нах. З.І. Більше нічого не пишу, бо ворнів нахопаюся. Пока слава Богу не назначили. Надеюсь этого не произойдет и пригласят хорошего, желательно зарубежного, специалиста.
Faust Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 тільки мені здається що частина нещодавно зареєстрованих форумчан провіряють 0utlaw чи він шарить у всяких наукових темах. При чому всі форумчани різні, а товариш 0utlaw в нас один і треба його берегти :-) за каждое, адресованное Кириллу, сообщение - бан!! )))
nameless one Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 за каждое, адресованное Кириллу, сообщение - бан!! ))) Да вы че? Я сюда хожу большей частью Кирилла почитать.
yobilovus Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 Да вы че? Я сюда хожу большей частью Кирилла почитать. тю..., а для кого ж тоді Джексон і Джус і все решта анекдоти постять?
Skodnik Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 от так, стараисся , а они цука Аутло читают)))))))
peregar Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 тю..., а для кого ж тоді Джексон і Джус і все решта анекдоти постять? А Джексон еще и умело фоты Соньки копипастит:)
Skodnik Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 ну да) Полезное дело ж) А еще много глупых вапросаф задаю)
peregar Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 ну да) Полезное дело ж) А еще много глупых вапросаф задаю) Архиважное я бы сказал))) без Ленкиных фот и жизнь не жизнь:)
vlad_leo Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 (змінено) Ту Аутло - О да Великий Инквизитор ;) прасти рамсы папутал) ппс) качни и за меня) 5-й месяц без спорта;( так я не поняв, що в модераторах робить спорт-прогульщик? тю..., а для кого ж тоді Джексон і Джус і все решта анекдоти постять? ти про кардопушера із Занозою забув... та й до недавнього часу дозер і ще хтось там тему сісьок кожен день розкривали)))) п.п.с - а от брєд Лютіка я б знову почитав))) ... хто за ставим лайк і перепост друзям)))))))))))))))))))))))))))))))0 п.с. но завчити на пам"ять один із нових постів Аутло - то святе))))) шкода шо таких чуваків можна на пальцях порахувати, точніше одним пальцем обійтись можна... Змінено 12 листопада 2012 користувачем vlad
xx07xx Опубліковано: 12 листопада 2012 Опубліковано: 12 листопада 2012 точніше одним пальцем обійтись можна... +1....и главное чтоб не средним)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз