Outlawif Опубліковано: 16 листопада 2012 Опубліковано: 16 листопада 2012 а то, что мужики как бабы, тебя не смущает? )) Та и то и то одинаково смущает...
peregar Опубліковано: 16 листопада 2012 Опубліковано: 16 листопада 2012 Шото вид голени напоминает провисшие яйца))) яйца на ногах это шото новое))))
Cell Опубліковано: 16 листопада 2012 Опубліковано: 16 листопада 2012 Шото вид голени напоминает провисшие яйца))) яйца на ногах это шото новое)))) Побочка АСтероидов )
Jus Опубліковано: 16 листопада 2012 Опубліковано: 16 листопада 2012 Шото вид голени напоминает провисшие яйца))) яйца на ногах это шото новое)))) я как раз намедни видел где-то демотиватор с этим фото и точь в точь такими же мыслями ))
81eg Опубліковано: 16 листопада 2012 Опубліковано: 16 листопада 2012 Интересно это на предтрениках или своими силами?
peregar Опубліковано: 16 листопада 2012 Опубліковано: 16 листопада 2012 завидуйте молча ;) Было бы чему завидовать, у меня яйца больше чем у них голень)))))
Outlawif Опубліковано: 16 листопада 2012 Опубліковано: 16 листопада 2012 Интересно это на предтрениках или своими силами? Я думаю пратэины кололи. И от пратэинов яйца виш куда сползли. Было бы чему завидовать, у меня яйца больше чем у них голень))))) Зато у тебя два, а у них по два на каждой ноге.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз