Mabila Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 вже нарешті майже повністю укомплектував собі зимове спорядження для катання - дорого ппц вже маю: - борд; - кріплення; - черевики; - куртка/штани/рукавиці; - шлемак; - балаклава; треба: - маска; - захист (жопи і зап"ястя) катання на ковзанах? )))
Mabila Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Массовое уничтожение припаркованных автомобилей (ФОТО) Сайт
Skodnik Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 вже нарешті майже повністю укомплектував собі зимове спорядження для катання - дорого ппц вже маю: - борд; - кріплення; - черевики; - куртка/штани/рукавиці; - шлемак; - балаклава; треба: - маска; - захист (жопи і зап"ястя) и сколько обошлось? я пару ет назад еле в штуцер влез
yobilovus Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 и сколько обошлось? доска з крепами б/у - 300 дол. ще минулого року черевики б/у - 350 грн. шлемак нев - 450 грн. балаклава нев - 150 грн. рукавиці бу - 150 грн. куртка/штани - в мене були, але не менше 1000 грн. б/у буде по тому що треба маска нев ~ 400 грн. зазист бу ~ 600-800 грн. а також - проживання від 200 грн. харчування - від 20 грн. скіпас на 1 підйом - 15-20 грн.
vlad_leo Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 вже нарешті майже повністю укомплектував собі зимове спорядження для катання - дорого ппц вже маю: - борд; - кріплення; - черевики; - куртка/штани/рукавиці; - шлемак; - балаклава; треба: - маска; - захист (жопи і зап"ястя) а мені цікаво під штанами і курткою яке має бути спорядження, в плані термо білизни? самої термобілизни достатньо? чи ще треба якусь фліску тянути на себе.. поділись досвідом як одягатись, щоб комфортніше було кататись і не було холодно чи надто жарко?
Skodnik Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 . а також - проживання від 200 грн. харчування - від 20 грн. скіпас на 1 підйом - 15-20 грн. Со жрачкой ты на 20 грн токо раз кофа попьешь в буковеле)
Наблюдатель Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 vlad - всё зависит от температуры и экипировки. обычно мне хватает термобелья + куртка. в том сезонек попал на Бук как раз на самую холодную неделю и катались при -20, одевал 2 комплекта термобелья под куртку. всё индивидуально. да и о каких масках и перчатках можно говорить в указанном ценовом диапазоне...не стоит экономить на экипе - это твоя безопасность и комфорт, а стало быть впечатления от катания. по жрачке...катаюсь с рюкзаком, в котором бутеры, шоколад и термос литровый с горячим чаем. у меня в голове не укладывается как можно за штуку баксов лыжи бросить без присмотра и пойти в калыбу)))
yobilovus Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 vlad - всё зависит от температуры и экипировки. обычно мне хватает термобелья + куртка. багато нюансів, я минулого року в славську в -32 - штани, термобілизна, реглан, куртка, шапка, шлемак да и о каких масках и перчатках можно говорить в указанном ценовом диапазоне...не стоит экономить на экипе - это твоя безопасность и комфорт, а стало быть впечатления от катания. моя екіпа відповідає моїм навичкам катання, я не готовий виложити 2-3 шт. баксів за фірмову екіпу, я не гордий, можу собі купити щось і бувше у вжитку - от наприклад маска яку я знайшов - 100 баксів нова, але катану один сезон з невеликою царапиною продають за 500 грн., я зторгувався за 400 грн. рукавиці суперові німецькі, на секонді, практично не видно що були користовані - 150 грн. шлемак бордовський в "планета спорт" - 999 грн. самий простий, з слабким замком і простими матерчатими навушниками, я ж знайшов на базарі у Львові новий німецький, з всякими там вентиляціями, відстібною підкладкою з всякими там мікрофібрами, теплими навушниками за 450 грн. і говорити що я лох, тому що купив фірмовий китайський шлемак не в магазині, а нормальний на базарі - неправильно аналогічно з черевиками - я купив бувші у вжитку за 350 грн. з нормальним внутрішнім черевиком, цілими петлями, шнурівками і т.д., але добре так поцарапані ззовні кріпленнями. нові б коштували до 2 штук. враховуючи що минулої зими я накатав десь до 20 днів і одну ніч маючи тільки доску і кріплення, черевики брав на прокат, рукавиці були звичайні якісь китайські то тепер я супер укомплектований я вже кілька років підряд бачу як в славське приїжджають мажори з києва з новенькими досками, екіпою і т.д., а через пару днів вбивають все добряче - особливо кінець минулорічного сезону був жосткий - лід, пресований і счесаний сніг, глина, каміння, трава - після трьох-п"яти спусків нова доска нічим не відрізняється від катаної в нормальному ритмі один-два сезони ого - скільки я накатав
vlad_leo Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Показатьбагато нюансів, я минулого року в славську в -32 - штани, термобілизна, реглан, куртка, шапка, шлемакмоя екіпа відповідає моїм навичкам катання, я не готовий виложити 2-3 шт. баксів за фірмову екіпу, я не гордий, можу собі купити щось і бувше у вжитку - от наприклад маска яку я знайшов - 100 баксів нова, але катану один сезон з невеликою царапиною продають за 500 грн., я зторгувався за 400 грн. рукавиці суперові німецькі, на секонді, практично не видно що були користовані - 150 грн. шлемак бордовський в "планета спорт" - 999 грн. самий простий, з слабким замком і простими матерчатими навушниками, я ж знайшов на базарі у Львові новий німецький, з всякими там вентиляціями, відстібною підкладкою з всякими там мікрофібрами, теплими навушниками за 450 грн. і говорити що я лох, тому що купив фірмовий китайський шлемак не в магазині, а нормальний на базарі - неправильно аналогічно з черевиками - я купив бувші у вжитку за 350 грн. з нормальним внутрішнім черевиком, цілими петлями, шнурівками і т.д., але добре так поцарапані ззовні кріпленнями. нові б коштували до 2 штук. враховуючи що минулої зими я накатав десь до 20 днів і одну ніч маючи тільки доску і кріплення, черевики брав на прокат, рукавиці були звичайні якісь китайські то тепер я супер укомплектований я вже кілька років підряд бачу як в славське приїжджають мажори з києва з новенькими досками, екіпою і т.д., а через пару днів вбивають все добряче - особливо кінець минулорічного сезону був жосткий - лід, пресований і счесаний сніг, глина, каміння, трава - після трьох-п"яти спусків нова доска нічим не відрізняється від катаної в нормальному ритмі один-два сезони ого - скільки я накатав наболіло))). ну як на мене то ти все правильно зробив.. не варто платити за проф екіпу нову якшо ти цим не займаєшся професійно і в тебе нема лишнього кілобакса в крамані... для отримання задоволення і такої екіпи цілком достатньо. а для нуба. котрий на лижах стояв два рази. а борд бачив тіки в рекламах )). то того буде аж за голову)). а не холодно було куртку по верх терміка???? я чогось думав шо як мінім треба ще якусь хочаб футболочку чи якусь фліску поверх треміка... поки піднямаєшся, то ж задубіти можна... тай куртки бувають різні.. е лижні куртки - накшталт пуховиків по теплоті. а є на вигляд як вітровка..
Наблюдатель Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 (змінено) я нехорошими словами никого не называл, даже завуалированно. понятно, что с умом нужно подходить к покупкам и цена - вопрос относительный(одну и ту же вещь ведь можно взять из новой коллекции в магазе или потом летом в 2 раза дешевле, а если ещё и из штатов...). -32 - сурово... по мне так при 20 уже кайфа мало, ниже...задумался тогда после приезда о покупке электроподогрева стелек в ботинках, но так и не купил. надеюсь больше на такую температуру не попаду. у меня в куртке флисовый слой уже вшит, поэтому его не надеваю Змінено 20 листопада 2012 користувачем Наблюдатель
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз