Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
вже нарешті майже повністю укомплектував собі зимове спорядження для катання - дорого ппц

вже маю:

- борд;

- кріплення;

- черевики;

- куртка/штани/рукавиці;

- шлемак;

- балаклава;

треба:

- маска;

- захист (жопи і зап"ястя)

катання на ковзанах? )))

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Массовое уничтожение припаркованных автомобилей (ФОТО)

Сайт

Опубліковано:
вже нарешті майже повністю укомплектував собі зимове спорядження для катання - дорого ппц

вже маю:

- борд;

- кріплення;

- черевики;

- куртка/штани/рукавиці;

- шлемак;

- балаклава;

треба:

- маска;

и сколько обошлось?

я пару ет назад еле в штуцер влез

Опубліковано:
и сколько обошлось?

доска з крепами б/у - 300 дол. ще минулого року

черевики б/у - 350 грн.

шлемак нев - 450 грн.

балаклава нев - 150 грн.

рукавиці бу - 150 грн.

куртка/штани - в мене були, але не менше 1000 грн. б/у буде

по тому що треба

маска нев ~ 400 грн.

зазист бу ~ 600-800 грн.

а також - проживання від 200 грн.

харчування - від 20 грн.

скіпас на 1 підйом - 15-20 грн.

Опубліковано:

вже маю:

- борд;

- кріплення;

- черевики;

- куртка/штани/рукавиці;

- шлемак;

- балаклава;

треба:

- маска;

а мені цікаво під штанами і курткою яке має бути спорядження, в плані термо білизни? самої термобілизни достатньо? чи ще треба якусь фліску тянути на себе.. поділись досвідом як одягатись, щоб комфортніше було кататись і не було холодно чи надто жарко?

Опубліковано:
.

а також - проживання від 200 грн.

харчування - від 20 грн.

скіпас на 1 підйом - 15-20 грн.

Со жрачкой ты на 20 грн токо раз кофа попьешь в буковеле)

Опубліковано:

vlad - всё зависит от температуры и экипировки. обычно мне хватает термобелья + куртка. в том сезонек попал на Бук как раз на самую холодную неделю и катались при -20, одевал 2 комплекта термобелья под куртку. всё индивидуально. да и о каких масках и перчатках можно говорить в указанном ценовом диапазоне...не стоит экономить на экипе - это твоя безопасность и комфорт, а стало быть впечатления от катания.

по жрачке...катаюсь с рюкзаком, в котором бутеры, шоколад и термос литровый с горячим чаем. у меня в голове не укладывается как можно за штуку баксов лыжи бросить без присмотра и пойти в калыбу)))

Опубліковано:
vlad - всё зависит от температуры и экипировки. обычно мне хватает термобелья + куртка.

багато нюансів, я минулого року в славську в -32 - штани, термобілизна, реглан, куртка, шапка, шлемак

да и о каких масках и перчатках можно говорить в указанном ценовом диапазоне...не стоит экономить на экипе - это твоя безопасность и комфорт, а стало быть впечатления от катания.

моя екіпа відповідає моїм навичкам катання, я не готовий виложити 2-3 шт. баксів за фірмову екіпу, я не гордий, можу собі купити щось і бувше у вжитку - от наприклад маска яку я знайшов - 100 баксів нова, але катану один сезон з невеликою царапиною продають за 500 грн., я зторгувався за 400 грн.

рукавиці суперові німецькі, на секонді, практично не видно що були користовані - 150 грн.

шлемак бордовський в "планета спорт" - 999 грн. самий простий, з слабким замком і простими матерчатими навушниками, я ж знайшов на базарі у Львові новий німецький, з всякими там вентиляціями, відстібною підкладкою з всякими там мікрофібрами, теплими навушниками за 450 грн.

і говорити що я лох, тому що купив фірмовий китайський шлемак не в магазині, а нормальний на базарі - неправильно

аналогічно з черевиками - я купив бувші у вжитку за 350 грн. з нормальним внутрішнім черевиком, цілими петлями, шнурівками і т.д., але добре так поцарапані ззовні кріпленнями. нові б коштували до 2 штук.

враховуючи що минулої зими я накатав десь до 20 днів і одну ніч маючи тільки доску і кріплення, черевики брав на прокат, рукавиці були звичайні якісь китайські то тепер я супер укомплектований

я вже кілька років підряд бачу як в славське приїжджають мажори з києва з новенькими досками, екіпою і т.д., а через пару днів вбивають все добряче - особливо кінець минулорічного сезону був жосткий - лід, пресований і счесаний сніг, глина, каміння, трава - після трьох-п"яти спусків нова доска нічим не відрізняється від катаної в нормальному ритмі один-два сезони

ого - скільки я накатав

Опубліковано:
Показать
багато нюансів, я минулого року в славську в -32 - штани, термобілизна, реглан, куртка, шапка, шлемак

моя екіпа відповідає моїм навичкам катання, я не готовий виложити 2-3 шт. баксів за фірмову екіпу, я не гордий, можу собі купити щось і бувше у вжитку - от наприклад маска яку я знайшов - 100 баксів нова, але катану один сезон з невеликою царапиною продають за 500 грн., я зторгувався за 400 грн.

рукавиці суперові німецькі, на секонді, практично не видно що були користовані - 150 грн.

шлемак бордовський в "планета спорт" - 999 грн. самий простий, з слабким замком і простими матерчатими навушниками, я ж знайшов на базарі у Львові новий німецький, з всякими там вентиляціями, відстібною підкладкою з всякими там мікрофібрами, теплими навушниками за 450 грн.

і говорити що я лох, тому що купив фірмовий китайський шлемак не в магазині, а нормальний на базарі - неправильно

аналогічно з черевиками - я купив бувші у вжитку за 350 грн. з нормальним внутрішнім черевиком, цілими петлями, шнурівками і т.д., але добре так поцарапані ззовні кріпленнями. нові б коштували до 2 штук.

враховуючи що минулої зими я накатав десь до 20 днів і одну ніч маючи тільки доску і кріплення, черевики брав на прокат, рукавиці були звичайні якісь китайські то тепер я супер укомплектований

я вже кілька років підряд бачу як в славське приїжджають мажори з києва з новенькими досками, екіпою і т.д., а через пару днів вбивають все добряче - особливо кінець минулорічного сезону був жосткий - лід, пресований і счесаний сніг, глина, каміння, трава - після трьох-п"яти спусків нова доска нічим не відрізняється від катаної в нормальному ритмі один-два сезони

ого - скільки я накатав

наболіло))).

ну як на мене то ти все правильно зробив.. не варто платити за проф екіпу нову якшо ти цим не займаєшся професійно і в тебе нема лишнього кілобакса в крамані...

для отримання задоволення і такої екіпи цілком достатньо.

а для нуба. котрий на лижах стояв два рази. а борд бачив тіки в рекламах )). то того буде аж за голову)).

а не холодно було куртку по верх терміка???? я чогось думав шо як мінім треба ще якусь хочаб футболочку чи якусь фліску поверх треміка...

поки піднямаєшся, то ж задубіти можна... тай куртки бувають різні.. е лижні куртки - накшталт пуховиків по теплоті. а є на вигляд як вітровка..

Опубліковано: (змінено)

я нехорошими словами никого не называл, даже завуалированно. понятно, что с умом нужно подходить к покупкам и цена - вопрос относительный(одну и ту же вещь ведь можно взять из новой коллекции в магазе или потом летом в 2 раза дешевле, а если ещё и из штатов...).

-32 - сурово... по мне так при 20 уже кайфа мало, ниже...задумался тогда после приезда о покупке электроподогрева стелек в ботинках, но так и не купил. надеюсь больше на такую температуру не попаду.

у меня в куртке флисовый слой уже вшит, поэтому его не надеваю

Змінено користувачем Наблюдатель

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...