yobilovus Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 тай куртки бувають різні.. е лижні куртки - накшталт пуховиків по теплоті. а є на вигляд як вітровка.. ти сам дав відповідь на своє питання - все залежить від куртки/штанів - чим дорожчий одяг, тим комфортніший - всякі космічні технології, мембрами і т.д. в славську минулого року якісь китайці в джинсах катались - ото було "сурово" - вони обледеніли за 10 хв. і більшість часу сиділи в колибі, сушили штани біля буржуйки мінімально що треба - лижний комбез/куртка+штани + рукавиці + реглан/фліска + бажано термобілизну нормальну, як нема нормальної підійдуть і звичайні підштанники + спортивний сведр все інше можна взяти на прокат ціни на тростяні 2011/2012 були такі - борд з черевиками 50 грн. день, шлемак 15 грн. день
yobilovus Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 -32 - сурово... по мне так при 20 уже кайфа мало, ниже... ну так - задоволення було мало, тому я попробував і все, вже потім після обіду чуть прогрілось - можна було кататись норм. але найбільша жесть була: поїзд з києва в слаське прибуває в 5:52 здається і стоїть рівно дві хвилини - отже я з ліжка тільки прокинувся, швидко надів на себе куртку і вистрибнув з поїзда - мороз був градусів мабуть з 35 (точно не знаю, але в 10 дня, коли вже сонце пригріло, було -32) - зразу згадав кадри з фільму "післязавтра" як пілот відкрив люк гелікоптера і зразу замерз
Hvaran Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Ребят, а мне вот интересно почему вы выбрали борд, а не лыжи? И пробовали ли? Интернет всему виной?
Наблюдатель Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 я лыжи выбрал, о борде никогда и мыслей не было
Hvaran Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 я лыжи выбрал, о борде никогда и мыслей не было Соответственно спрошу. А почему лыжи?
yobilovus Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Ребят, а мне вот интересно почему вы выбрали борд, а не лыжи? И пробовали ли? Интернет всему виной? на лижах можна об"їхати сосну так - одна нога справа, друга зліва сосни на борді - цілий справа або цілий зліва на лижах не пробував, хоча на лижах реально простіше борд як на мене якось більш молодіжно/стильно, лижі то вже для більш поважної публіки, хоча за пору років лижі теж буду освоювати
Наблюдатель Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 1 - первым моим тренером была моя девушка, лыжница 2 - так сложилось что в моей большой компании все только лыжники 3 - считаю их красивее, манёвренне и менее травматичными. но это моё мнение. ато сейчас начнётся извечный спор что круче))) в пухляк не лезу, мне не интересно. только хорошо подготовленные трассы
yobilovus Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 3 - считаю их красивее, манёвренне и менее травматичными. травматизм одинаковий, зональність різна - на лижах ноги, на борді руки і жопа на початках маневри - да - на лижах простіше - канти двох лиж одразу тормозять, а на борді тільки один, і той коротший
Hvaran Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Спасибо! Вообщем что подсунули то и схавали с аппетитом)
yobilovus Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Вообщем что подсунули то и схавали с аппетитом) я вибрав борд цілеправлено мене могли навчити на лижах - тато, хресний, двоюрідний брат і однокласник мене могли навчити на борді - .... от так і вчусь - дивлюсь фільми і читаю книжки потім все на практиці пробую
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз