and1 Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 (змінено) Ребят а кто куда катал катать? Кто то на Каваказ(Дамбай) ездил? или может Закопаны или другие Горы а не холмики как у нас) Змінено 20 листопада 2012 користувачем and1
vlad_leo Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 як на мене на борді важче.. стояв шо і на тому і на тому 1раз)))).. так шо я не заангажований
MaJ0r Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 А мне интересно смысл переться в это Славское и кататься по льду. Раз попробовал там на лыжах, ну его в пень, даже на маленькой горке стремно, и больно падать, а моя любимая не первый раз ездила, съехала с горы, вся в синяках, все навыков у нее недостаточно чтобы по льду и земле кататься.
yobilovus Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 А мне интересно смысл переться в это Славское и кататься по льду. Раз попробовал там на лыжах, ну его в пень, даже на маленькой горке стремно, и больно падать, а моя любимая не первый раз ездила, съехала с горы, вся в синяках, все навыков у нее недостаточно чтобы по льду и земле кататься. дешевше і зручніше добиратись (в буковель поїзд не їздить)
Skodnik Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Спасибо! Вообщем что подсунули то и схавали с аппетитом) Это разные весчи, и совершенно другой колленкор) так сказать. НА борде можно больше повые) на лыжах разогнаться) но борд если хороший едет лучше чем лыжи) Я люблю и то и то) но на борде имхо веселей прыгать)
Наблюдатель Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 мечтаю о Гудаури, но пока не могу подбить туда компанию, которая зовёт в Турцию(((
Bund Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 (змінено) Висоцького пісні у виконання Лепса зараз чомусь проперли. За душу бере прям... Чи-то настрій такий, чи-то хрєнь якась... Змінено 20 листопада 2012 користувачем Bund
Cardopusher Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 (змінено) А мне недавно подарили стих высоцкого,который он написал перед смертью. "Последний приют". Люблю его творчество. Змінено 20 листопада 2012 користувачем Cardopusher
Bund Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 А мне недавно подарили стих высоцкого,который он написал перед смертью. "Последний приют". Люблю его творчество. Ти знаєш, раніше не любив, а от зараз деякі речі його на душу як бальзам лягає. Ну і Сукачов також.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз