yobilovus Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 у меня мысль дня, чем жену порадовать н новый год, гоова уже кубиком Рубика стала, творческий кризис.... діаманти завжди в ціні
Cell Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 діаманти завжди в ціні гы, а я уже подарил - шейкер розовый )) пс. шутка
Голодный котег Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 гы, а я уже подарил - шейкер розовый )) пс. шутка баловник. и чего? до следующего нг не светит?
Cell Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 баловник. и чего? до следующего нг не светит? какого следующего нг? ты что, не в курсе? 21-го всем кирдык ;) так что дарите подарки заранее ))
Skodnik Опубліковано: 14 грудня 2012 Опубліковано: 14 грудня 2012 Громят машину наркоторговцев. таз бронированный)
Bund Опубліковано: 14 грудня 2012 Опубліковано: 14 грудня 2012 Постановка. Наш кореспондент, випадково опинився. Якась фігня.
Cell Опубліковано: 14 грудня 2012 Опубліковано: 14 грудня 2012 В какой теме, в преддверии 2012-го года, мы писали о своих планах и целях до 2013-го? Может пришло время проанализировать? Только ту ветку не могу найти...
paraschyk1 Опубліковано: 14 грудня 2012 Опубліковано: 14 грудня 2012 діаманти завжди в ціні Ага. Сьогодні одна напудрена пацієнтка притопала,дає мені брюлик,тикає на зуб-ліпи. То херня,що не зуби а піаніно,як в колір,так і по рівності. Але ліпи. Подивився я на цю пародію,дав контракт (який знімае с мене всі юр питання в разі втрати камінця) клуша подивилась,подивилась,не вдуплила ні грамма. Побігла до "папіка",той глянув и видав:" Ну нах,будеш без подарка. Хочеш сапоги купим." Завіса.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз