Outlawif Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 У Борисова есть на редкость адекватный ролик про стероиды. Не без ошибок правда, но вполне окай.
Krivolapchuk Alexey Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 Много чего нового узнал из видео.... Что вы ребята! Вон протеин это альтернатива ААС, так выходит ААС нращивают мышечную массу без белка. Пойду сьем булочку и разгружать вагон - слабаки епты) Смерть от рибоксина.... пишите еще, Веселый Гусак отдыхает со своими анекдотами.
templar Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 а что там разоблачать, если чел реально мозги потерял и вкатил себе инсулина стакан? блеянье про невыявленную опасность протеина? пусть остается опасным, а то все начнут его жрать и цены поднимутся)
Magnum_357 Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 Нужно дождаться вскрытия, может и не от острой гипогликемии крякнул. Кто-то на форуме, если я не ошибаюсь, описывал первые симптомы и купировал их сладким напитком. Давно смотрел видео, как один чувак тоже вколол инс и потерял сознание через время. Его спасли, но доктор, дававший интервью сообщил, что после пробуждения его мозг будет на уровне 3-4х летнего ребенка.
Евгений Опубліковано: 23 січня 2013 Опубліковано: 23 січня 2013 https://www.youtube.com/watch?v=Kv0l4pI26OQ
stalker Опубліковано: 23 січня 2013 Опубліковано: 23 січня 2013 Сьогодні річниця смерті Леніна. Вітаємо всіх патріотів зі святом. В гробу я бачив всіх комуністів та СРСР
Заноза. Опубліковано: 23 січня 2013 Опубліковано: 23 січня 2013 Праздники явно закончились, или люди повыползали в рестораны. Сегодня нельзя было найти парковочное место, пришлось черте где парковаться. Явные признаки весны на лицо.
Krivolapchuk Alexey Опубліковано: 23 січня 2013 Опубліковано: 23 січня 2013 stalker - Это что Иллич на сушке? Я теж патріот, але з СССР в мене звязані самі приємні спогади, щодо патріотизму - влада СССР була набагато патріотичнішою ніж влада за всю "незалежність". Були свої таракани, не без того, але в основі було не набити кармани і забити на народ - як тепер.
vlad_leo Опубліковано: 23 січня 2013 Опубліковано: 23 січня 2013 stalker - Это что Иллич на сушке? Я теж патріот, але з СССР в мене звязані самі приємні спогади, щодо патріотизму - влада СССР була набагато патріотичнішою ніж влада за всю "незалежність". Були свої таракани, не без того, але в основі було не набити кармани і забити на народ - як тепер. а я думав, шо не буде чого почитати сьогодні)))) а тут новий холівар назріває)))))))))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз