nameless one Опубліковано: 23 січня 2013 Опубліковано: 23 січня 2013 а хто? кого визнали винним в голодоморі? керівництво ЦК Ну так почитай состав политбюро ЦК. И биографии этих людей. Сталин, Микоян, Косиор, Каганович русские?
stalker Опубліковано: 23 січня 2013 Опубліковано: 23 січня 2013 Ну так почитай состав политбюро ЦК. И биографии этих людей. Сталин, Микоян, Косиор, Каганович русские? во во кто украину гнобил Жиди и Москали пс шуткО
Cell Опубліковано: 23 січня 2013 Опубліковано: 23 січня 2013 люди вмирають від старості, від хвороб, від бухла, вивств, нещасних випадків, передозу, замерзають і т.д. від голоду - одиниці на всю країну і то мабуть не прямо від голоду, а лише як супутній фактор а те що скорочується населення причина не в смерності а в народжуванності - нація старіє і чим вищий загальний добробут тим старіша нація - в цьому вже серйозна проблема назріває в розвинутих країнах + багато людей імігрували з України.
stalker Опубліковано: 23 січня 2013 Опубліковано: 23 січня 2013 + багато людей імігрували з України. ага
stalker Опубліковано: 23 січня 2013 Опубліковано: 23 січня 2013 вертайся КУДА ?))) все патриоти живут в канаде))) https://www.youtube.com/watch?v=PkrSsj4-Un4
vlad_leo Опубліковано: 23 січня 2013 Опубліковано: 23 січня 2013 а я думав, шо не буде чого почитати сьогодні)))) а тут новий холівар назріває))))))))))) а шо я казав! як у воду дивився))))
vsmark Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 не знаю почему, нозаметил что одни и те же сухие ВСАА если их смешивать в коктейле с жидким карнитимом размешиваются намного(!!!) лучше... однако химическая реакция :d_coffee:
55Pavilion Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 Посетителей за день на форуме, уже перевалило за 500. Растем. Браво!
Barabass Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 Посетителей за день на форуме, уже перевалило за 500. Растем. Браво! еще и в рейтинге мейл ру мы на 13 а фит на 15)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз