Skodnik Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 не переживай) и тебя ждет тоже самое)
yobilovus Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 не переживай) и тебя ждет тоже самое) мені теж батьки замість уваги притулять планшетку? УРА!!!!! давно мріяв про планшетку )))))
viking_ivan Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 супер няня в машине в долгих поездках) +100 прошлой весной на ЧУ в Севастополе в гримерке бикинисток включал на планшете малому смешариков пока гримировал жену. ребенок на пол часа примерз)
Skodnik Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 Смалл Думаю ты наверняка уже вышел из этого возраста)) Обзаведешся своими "спиногрызами" и буш им тулить планшетку)
yobilovus Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 Смалл Думаю ты наверняка уже вышел из этого возраста)) Обзаведешся своими "спиногрызами" и буш им тулить планшетку) ну в такому світлі - мабуть згідний, можливо так і буде ))) але я щось наразі не бачу достойної кандидатури куди свій депозит вкласти на 9 місяців )))) чекаю принцесу на білому каєні
Barabass Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 мені теж батьки замість уваги притулять планшетку? УРА!!!!! давно мріяв про планшетку ))))) когда надо долго ехать то ребенка просто надо чемто занять, у меня это листов 50 а4, карандаши, ручки, а теперь еще и планешет))
Skodnik Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 ну в такому світлі - мабуть згідний, можливо так і буде ))) але я щось наразі не бачу достойної кандидатури куди свій депозит вкласти на 9 місяців )))) чекаю принцесу на білому каєні думаю что ей, ты , я и большинство тутошних накуй не нужны) так шо покупай 1 копейку) будь джигитом блеать)!
vlad_leo Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 не знав де втиснути, написав тут: - Хто небудь з форумчан хоч раз тарився спортхарчом у Польщі??? - аобо можливо знають де є гуртовні чи магази з спортхарчом?? справа в тому що відкрив собі візу і на вихідні планую їхати з туристичним візитом туди, заодно думав прикупити собі вкусняшок. Кажуть там дешевше... буду вдячний за інфу.
Mabila Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 Кременчугский путешественник Артём Сугонякин просит о помощи Сайт - Хто небудь з форумчан хоч раз тарився спортхарчом у Польщі??? - аобо можливо знають де є гуртовні чи магази з спортхарчом?? Marian по польскому спортпиту выступает чекаю принцесу на білому каєні в Киеве дахрена таких
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз