yobilovus Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 буду вдячний за інфу. шариш на польській мові? в Киеве дахрена таких та от всі якось не там тусуються де я
Mabila Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 та от всі якось не там тусуються де я скоріш це ти не там тусуешься)
Barabass Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 не знав де втиснути, написав тут: - Хто небудь з форумчан хоч раз тарився спортхарчом у Польщі??? - аобо можливо знають де є гуртовні чи магази з спортхарчом?? справа в тому що відкрив собі візу і на вихідні планую їхати з туристичним візитом туди, заодно думав прикупити собі вкусняшок. Кажуть там дешевше... буду вдячний за інфу. есть практически в каждом большом супермаркете отдел спорт пита, ОлИПм, Трек. врятли дешевле, но приятно там купить) у меня знакомые москвичи когда домой возвращаются оттуда БЦАхами тарятся восновном
Cell Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 Почему именно планшетку? Нетбук вполне справляется с такой же задачей)
Barabass Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 в Киеве дахрена таких ну допустим не дохрена,)))) и все обеспечены какимто папиком, ))
yobilovus Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 скоріш це ти не там тусуешься) мене в ті місця не пускають заздрість і жадібність та і заплатити 200 грн. за вхід в делюкс, а ще там просадити пару сотень - якась не радужна перспектива в обмін на ось це
MaJ0r Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 мене в ті місця не пускають заздрість і жадібність та і заплатити 200 грн. за вхід в делюкс, а ще там просадити пару сотень - якась не радужна перспектива в обмін на ось це не до конца понял линк, намек на сильно размалеванные губы? Так там есть и нормально накрашенные, но суть не в этом, кто что ищет - тот то и находит. Странно пойти в ночной клуб и искать там высокоморальных женщин )
Cardopusher Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 мене в ті місця не пускають заздрість і жадібність та і заплатити 200 грн. за вхід в делюкс, а ще там просадити пару сотень - якась не радужна перспектива в обмін на ось це Жахал таких?)) Зайди в барски,ко мне там однажды баба пристала нормальная,напоила дорогим жухлом,а потом на ушко прошептала...... Ты же студент?я знаю с деньгами напряг. Вылижи мне анус,я хорошо за плачу.... Я офигел и пошел в мантру ) ответил достойно,бухло допил. Давно было,гола 4 назад
Barabass Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 Жахал таких?)) Зайди в барски,ко мне там однажды баба пристала нормальная,напоила дорогим жухлом,а потом на ушко прошептала...... Ты же студент?я знаю с деньгами напряг. Вылижи мне анус,я хорошо за плачу.... Я офигел и пошел в мантру ) ответил достойно,бухло допил. Давно было,гола 4 назад узнал бы сколько)) взял бы деньги вперед и вуаля)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз