yobilovus Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 в мене десь весною 2012 перестав працювати лічильник електроенергії я двічі звертався в РЕМ, писав заяви лічильник поміняли лише в грудні 2012, але я сплачував за електроенерію відповідно до тих квитанцій, що приходили по пошті - так як мені порекомендували в електромережах тепер прийшов рахунок що в мене борг 4300 :ppc: я просто в шоці - по наших тарифах це більше ніж 20 000 кіловат, а так як маленького заводу в кравтирі в мене немає і середній рахунок по електроенерігї в мене 50-70 грн. в місяць я не можу зрозуміти що за астрономічна цифра
Hvaran Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 Во-первых, с июля 2012го тариф на свыше 800 кВт*час вырос больше чем в два раза (город+плита). Во-вторых, пиши заяву, стой в очередях, посылй всех нахер. В-третьих, зарегайся на сайте киевэнерго может там увидишь какие тебе показания накрутили.
yobilovus Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 Во-вторых, пиши заяву, стой в очередях, посылй всех нахер. що ти маєш на увазі? яку заяву? послати то я зможу, але вони сук" вже прислали файнал ворнінг до 28.03 відключать
Bund Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 А не простіше на них накалякати заяву в НКРЕ та інші органи, що займаються регулюванням та репресіями? Я би сходив до нормального юриста, щоб допоміг скласти правильну заяву і направив її в купу місць.
Upinsmoke Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 (змінено) в мене десь весною 2012 перестав працювати лічильник електроенергії я двічі звертався в РЕМ, писав заяви лічильник поміняли лише в грудні 2012, але я сплачував за електроенерію відповідно до тих квитанцій, що приходили по пошті - так як мені порекомендували в електромережах тепер прийшов рахунок що в мене борг 4300 :ppc: я просто в шоці - по наших тарифах це більше ніж 20 000 кіловат, а так як маленького заводу в кравтирі в мене немає і середній рахунок по електроенерігї в мене 50-70 грн. в місяць я не можу зрозуміти що за астрономічна цифра любят они это дело единственное что можно вроде акт сверки требовать и то после оплаты отрежут ведь нормальный юрист за спор в четыре тысячи браться не будет, Змінено 13 березня 2013 користувачем Грыцько Нечеса
Hvaran Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 що ти маєш на увазі? яку заяву? послати то я зможу, але вони сук" вже прислали файнал ворнінг до 28.03 відключать как хочешь. плати, то что не должен. Красава)
Valery Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 Смол, нужно взять все свои квитанции об уплате и идти с ними разбираться. Они любят брать на понт и скачивать дополнительные бабки с тех, кто на их шантаж поддается. Ты делал все абсолютно правильно - платил среднюю стоимость по квитанциям до поломки счетчика. Скорее всего они делают вид, будто от тебя не было никаких проплат и сумма задолженности образовалась из-за этого. Еще раз - возьми все свои квитанции и вали к ним разбираться, хоть тягомотина это еще та - но другого выхода нет. Если че - припугни, что подашь на них в суд и они тебе еще заплатят, ибо взяв адвоката по таким проблемам, суд ты выиграешь, в случае такой нужды, как два пальца об асфальт...
yobilovus Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 как хочешь. плати, то что не должен. Красава) Hvaran основне що я хотів донести своїм постом це те що нічого не зрозумів з твого поста - яку заяву написати? - в яких чергах стояти? і те що хотів сказати стосовно послати - я прямо зараз можу їм зателефонувати і послати, сказати що платити не буду, але не бачу для себе сенсу ніякого - вони ж не скажуть - а давайте тому чуваку нічого відрізати не будемо бо він дзвонив і матюкався, а навпаки - першим ділом приїдуть і ху"нуть по саму квартиру, ще й кабелі вирвуть зі стін якщо тобі не важко - розпиши що ти мав на увазі - ти ж маєш відношення до енергетики на скільки я пригадую я до них завтра піду зі всіма платіжками, я звичайно не найбільш сумлінний платник, бувало пропускав по два місяці платити але не на 4300
Hvaran Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 к Киевэнерго имеют отношение в основном бабушки)) А ты всё правильно понял, берешь все бумажки и об подключении нового счетчика в особенности!! Они должны сказать откуда они вообще показания взяли эти, если счетчик не работал. Киевэнерго https://kyivenergo.ua/ua/for-consumers/sp-p/184-sd/8195-msd. На том же сайте можно в електронную абонкнижку зарегаться, где должны быть расчет за прошлые месяцы, вероятно и за год. А так, бумаги в руки и в очередь в Киевэнерго в соответствии с твоим районом. Послать нужно будет того, кто придет тебе электричество выключать, но по умному. Это придет делать не роботи, а человек и если нормально объяснишь ситуацию то он не будет ничего отключать, у меня дома если признаться долги за электроэнергию и похлеще были по полгода и никто ниче не отрубал, но мы просто не платили.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз