mr.dr Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 Харківський офіс GlobalLogic захопили правоохоронці https://watcher.com.ua/2013/03/13/harkivsky...pravoohorontsi/
Bund Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 Смол. Нафіга кудись ходити? Лише офіційна переписка. Бо якщо тобі парять такий штраф, то уже юристи швидше за все вже підготували позов. Твої походи нічим в суді не допоможуть. Я вже колись судився із комунальниками.
yobilovus Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 Смол. Нафіга кудись ходити? Лише офіційна переписка. Бо якщо тобі парять такий штраф, то уже юристи швидше за все вже підготували позов. Твої походи нічим в суді не допоможуть. Я вже колись судився із комунальниками. так піду з"ясую для початку все що вони мені нарахували зберу доказову базу з їх сторони позову немає - вони ж користуються своїм монопольним становищем - відріжуть мене від електроенергії і іншого постачальника я знайти нажаль не зможу, навіщо їм подавати на мене в суд - перший крок буде відрізання, а потім вже якщо я скажем не буду платити пів року - тоді вже на стягення і то мабуть не в суд а в виконавчу службу стосовно офіційної переписки ти правий - я це люблю і вмію (я навіть колись президенту писав з проблем насущних ))) )
Hvaran Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 Банд, ты не прав. И суд тут вообще ни к чему ещё.
templar Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 (змінено) в мене десь весною 2012 перестав працювати лічильник електроенергії я двічі звертався в РЕМ, писав заяви лічильник поміняли лише в грудні 2012, але я сплачував за електроенерію відповідно до тих квитанцій, що приходили по пошті - так як мені порекомендували в електромережах тепер прийшов рахунок що в мене борг 4300 :ppc: я просто в шоці - по наших тарифах це більше ніж 20 000 кіловат, а так як маленького заводу в кравтирі в мене немає і середній рахунок по електроенерігї в мене 50-70 грн. в місяць я не можу зрозуміти що за астрономічна цифра счетчик стоял в кварире или на лестничной площадке? у меня недавно по одному объекту (хоз.деятельность) насчитали 70 тыс. грн. тоже выставили счета и предупреждение об отключении. лица такие страашные у всех, серьезные. 2 месяца, три комиссии и сумма превратилась в 6 тыс. грн. Змінено 13 березня 2013 користувачем templar
yobilovus Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 счетчик стоял в кварире или на лестничной площадке? на сходовій клітці
Valery Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 Банд, ты не прав. И суд тут вообще ни к чему ещё. +100500 Вначале выяснить все толком нужно, а этого по телефону или в офиц. переписке не сделаешь быстро и без лишних нервных трат. В Киевэнерго хоть и хитрожопые сидят, но зачастую еще и невнимательные - просто могли не учесть проплаты Смола за последнии 2 года от момента подачи заявы о поломке счетчика. Переписываться с ними будет до турецкой пасхи, и скорее всего - уже при лучине, а не с лампочкой Ильича )))
templar Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 Смол. Нафіга кудись ходити? Лише офіційна переписка. Бо якщо тобі парять такий штраф, то уже юристи швидше за все вже підготували позов. Твої походи нічим в суді не допоможуть. Я вже колись судився із комунальниками. ты не прав друг. то, что ты пролетел с иском к коммунальщикам абсолютно никакой не пример к данной ситуации. и никакого иска там не подготовили. они там в рэс пачками каждый день выносят подобные уведомления об отключении и счета печатают. при этом осознанно накручивают цифры запредельно. потом смотрят лох терпеливый, или будет бороться. дальше по ситуации
templar Опубліковано: 13 березня 2013 Опубліковано: 13 березня 2013 на сходовій клітці есть постанова кабмина від 26 липня 1999 р. N 1357 Про затвердження Правил користування електричною енергією для населення. так вот там есть п.11 Відповідальність за збереження приладів обліку, встановлених у квартирі, на інших об'єктах споживача, та пломб на них несе споживач. Відповідальність за збереження поквартирних приладів обліку, встановлених на сходових клітках, та пломб на них несе власник будинку або організація, у віданні якої перебуває будинок. таким образом ты за счетчики не в ответе. а тебе скорее всего уже штраф насчитали за нарушение правил пользования эл.энергией. ну т.е. типа ты поломал счетчик специально. есть такая Методика визначення обсягу та вартості електричної енергії, не облікованої внаслідок порушення споживачами правил користування електричною енергією. короче, должен быть акт о нарушении. обратись в абонотдел РЭС, покажи счет и уведомление об отключении, спроси где акт получить. получишь акт, нужно писать заявление на пересмотр акта на комиссии
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз