tan4eg Опубліковано: 19 березня 2013 Опубліковано: 19 березня 2013 А все, нету вас, отменили... покращили...
yobilovus Опубліковано: 19 березня 2013 Опубліковано: 19 березня 2013 я вчора ліг спати раніше, набрав сьогодні кучу хавки на роботу, пояс, бинти, воду бо сьогодні мало бути важке тренування на ноги, а забув в результаті форму - маю тільки кросівки і так собі міркую - присідати в тільки в трусах - дуже вже брутально буде
Cell Опубліковано: 19 березня 2013 Опубліковано: 19 березня 2013 (змінено) Когда-то футболку забыл, с голым торсом нельзя. Так по дороге, в секонде, купил за 5грн. Мож купи шорты таким же способом... Змінено 19 березня 2013 користувачем Cell
leshiy333 Опубліковано: 19 березня 2013 Опубліковано: 19 березня 2013 я вчора ліг спати раніше, набрав сьогодні кучу хавки на роботу, пояс, бинти, воду бо сьогодні мало бути важке тренування на ноги, а забув в результаті форму - маю тільки кросівки і так собі міркую - присідати в тільки в трусах - дуже вже брутально буде а что,в одних бинтах и поясе будешь очень выгирашно смотреться))))
tan4eg Опубліковано: 19 березня 2013 Опубліковано: 19 березня 2013 "Старик был одет налегке - в пенсне и в гандоне!" (с)
55Pavilion Опубліковано: 19 березня 2013 Опубліковано: 19 березня 2013 я вчора ліг спати раніше, набрав сьогодні кучу хавки на роботу, пояс, бинти, воду бо сьогодні мало бути важке тренування на ноги, а забув в результаті форму - маю тільки кросівки і так собі міркую - присідати в тільки в трусах - дуже вже брутально буде Было дело, так и делал. Но я не знаю как у Вас там в столице принято?!)
Laf Опубліковано: 19 березня 2013 Опубліковано: 19 березня 2013 (змінено) Я когда-то занималась в одном зале, так там мужик все время в обычных трусах занимался. Причем это была его "форма" ) Правда, когда он делал жим ноами, лучше было не подходить к нему)) Змінено 19 березня 2013 користувачем Laf
yobilovus Опубліковано: 19 березня 2013 Опубліковано: 19 березня 2013 та в трусах позайматись не вийде ніяк, секонда тут нема поряд так що я сьогодні відпочиваю, переношу ноги на завтра
peregar Опубліковано: 19 березня 2013 Опубліковано: 19 березня 2013 Я когда-то занималась в одном зале, так там мужик все время в обычных трусах занимался. Причем это была его "форма" ) Правда, когда он делал жим ноами, лучше было не подходить к нему)) Ну хоть в чистых? Или как обычно желтое пятно спереди, коричневое сзади?)))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз