yobilovus Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 Ты с бинтами приседал? так, вчора з бінтами і присідав і жав платформу може я ще не до кінця правильно мотаю, але мені вони чогось короткуваті було силове тренування на ноги до речі - платформу навіть не рахував скільки - навішав по максимуму 20-к, які були поряд і 15-к кілька штук - десь більше 300 кг. мабуть було
Mabila Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 було силове тренування на ноги эффект прочувствовал? Ноги квадратные уже? )
yobilovus Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 эффект прочувствовал? Ноги квадратные уже? ) вчора ефект добре відчув )) фотка десь минулого тижня
Mabila Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 вчора ефект добре відчув )) фотка десь минулого тижня Хорошее галифе )
dontsxe Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 до речі - платформу навіть не рахував скільки - навішав по максимуму 20-к, які були поряд і 15-к кілька штук - десь більше 300 кг. мабуть було Не лень навешивать\снимать было? оно того стоит?)
Faust Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 до речі - платформу навіть не рахував скільки - навішав по максимуму 20-к, які були поряд і 15-к кілька штук - десь більше 300 кг. мабуть було я уже про такие веса на жиме и забыл.. интересно, с какой амплитудой делаешь эти 300 кг?
yobilovus Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 Не лень навешивать\снимать было? оно того стоит?) а чого мені лінуватись, я для себе любимого стараюсь я уже про такие веса на жиме и забыл.. интересно, с какой амплитудой делаешь эти 300 кг? з повною в бинтах
Faust Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 з повною в бинтах полная в моём понимании - это достать коленками до подмышек )
alex211284 Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 так, вчора з бінтами і присідав і жав платформу може я ще не до кінця правильно мотаю, але мені вони чогось короткуваті Юр, а что за бинты, чувствуешь от них какую-то пользу, коленям легче? Мотаешь туго? А то подумываю себе прикупить, На прошлой трене 180 раз 5 присел, хотя колени не беспокоят, а вот булку надорвал, только недавно прошла))
Mabila Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 Юр, а что за бинты, чувствуешь от них какую-то пользу, коленям легче? Мотаешь туго? А то подумываю себе прикупить, На прошлой трене 180 раз 5 присел, хотя колени не беспокоят, а вот булку надорвал, только недавно прошла)) так тебе на булку бинты нужны )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз