yobilovus Опубліковано: 29 березня 2013 Опубліковано: 29 березня 2013 довиябувався я з електромережами ... пішов все заплатив і тепер сиджу радію електроенергії головне що вони суки все по закону зробили, не підкопаєшся
Арис Опубліковано: 29 березня 2013 Опубліковано: 29 березня 2013 довиябувався я з електромережами ... пішов все заплатив і тепер сиджу радію електроенергії головне що вони суки все по закону зробили, не підкопаєшся По Киеву проблемы были? Маякуй если что. Энергетика - наш профиль.
templar Опубліковано: 29 березня 2013 Опубліковано: 29 березня 2013 запостил в барахолку тему. выскочила надпись "тема будет опубликована после проверки модератором" и фиг что появилось. два дня прошло...
Арис Опубліковано: 29 березня 2013 Опубліковано: 29 березня 2013 запостил в барахолку тему. выскочила надпись "тема будет опубликована после проверки модератором" и фиг что появилось. два дня прошло... Не судьба. Тема - джаз?
55Pavilion Опубліковано: 29 березня 2013 Опубліковано: 29 березня 2013 та шорты продать хоца Сколько к базе добавляют?)
templar Опубліковано: 29 березня 2013 Опубліковано: 29 березня 2013 ну они новые, я в них не приседал, но в тот день, когда примерил 50 кг в приседе добавилось и 10 на бицухе
Арис Опубліковано: 29 березня 2013 Опубліковано: 29 березня 2013 та шорты продать хоца Снег на улицах, не сезон. Вот и не открыли темку. Ждемс лета.
peregar Опубліковано: 29 березня 2013 Опубліковано: 29 березня 2013 Та все уже. Окрыл я ваши шорты блин))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз