Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
ну да... просвети одессита про евреев ))

А кто просвещением занимается?

Я? Не благодарное это дело - спасать темные умы незнакомых людей через интернет.

Стосовно вірмен є дуже класний анек.

Помирає старий вірменин. Дуже старий. Зібралася навколо нього всі його діти, онуки, правнуки. Він подивився на них і сказав:

-Вірмени, бережіть євреїв!

-Чому?

-Бо коли виріжуть євреїв, то за нас візьмуться.

Сам его всем рассказываю)))) :ay: :ay:

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Много)))

И в первую очередь татар)))

Спорить не о чем, татары вспомнили что они якобы коренные жители, после того, как Сталин их депортировал перед войной и во время войны и не просто так а за пособничество, ну в прочем это было и с греками(основателями практически всех город в Крыму), болгарами, немцами и т.д.

Но только что то никто не претендует на право называться коренными жителями, кроме татар, которые тут как муравьи захватывают земли и даже дома, в которых живут люди.

П.С. Сейчас вот так вот(привет Курицину))) подумал и понял, что у меня среди друзей есть пара татар, это хорошие люди, но все не просто так, ни один из них серьезно не относится к своей вере, что делает их более простыми и приятельскими в дружбе.

А чого тільки татар? Ти б почитав трохи про колобораціонизм під час Другої Світової. Росіяни не одну армію німцям дали, але ж їх ніхто нікуди не депортовував. В Вермахті була купа російських національних дивізій, армій та підрозділів. Мій дід-танкист, що пройшов всю війну на передовій, розповідав, що більшої сволоти, ніж власовці та іже з ними, варто було ще пошукати. Не варто розглядати світ в чорно-білих фарбах. Не варто. Світ кольоровий і різнобарвний.

Опубліковано:
я вот тоже не думал, не думал, а в понедельник пришел в раздевалку после душа, к шкафчику пройти не могу, т.к. чувак там постелил коврик и совершает свой богобоязный обряд. 5 шкафов перегородил и мой в том числе. пришлось пока ждал подумать о нем и о его вере.

Все приемчики инквизиции вспомнил?)))

Опубліковано:
я вот тоже не думал, не думал, а в понедельник пришел в раздевалку после душа, к шкафчику пройти не могу, т.к. чувак там постелил коврик и совершает свой богобоязный обряд. 5 шкафов перегородил и мой в том числе. пришлось пока ждал подумать о нем и о его вере.

Мог свободно его подвинуть

Опубліковано: (змінено)
А чого тільки татар? Ти б почитав трохи про колобораціонизм під час Другої Світової. Росіяни не одну армію німцям дали, але ж їх ніхто нікуди не депортовував. В Вермахті була купа російських національних дивізій, армій та підрозділів. Мій дід-танкист, що пройшов всю війну на передовій, розповідав, що більшої сволоти, ніж власовці та іже з ними, варто було ще пошукати. Не варто розглядати світ в чорно-білих фарбах. Не варто. Світ кольоровий і різнобарвний.

А я и не говорю только про татар, я подчеркнул, вот и все.

Мой прадед дошел до Берлина, но ни про кого и плохо слова не сказал, некогда было...

И вообще, давайте не будем лезть в дебри, в дискуссии речь конкретно идет о расизме)

Змінено користувачем HusH
Опубліковано:

тролять вас тут по чуть чуть

Опубліковано:

Тю. Ти б йому і сказав, що ж ти робиш. Це ж місце нечисте. Тут хтось насцяв, якраз на тому самому місці, де він намаз робить. Харам чиниш. Ну і розповів ще б про те, як хтось свинину жер та іншу лабуду. Більше би не побачив цього мусліма.

Опубліковано:
Все приемчики инквизиции вспомнил?)))

ну да...

хотя наверное довольно нелепо думать об этом стоя с голой жопой...

Опубліковано:
Стосовно вірмен є дуже класний анек.

Помирає старий вірменин. Дуже старий. Зібралася навколо нього всі його діти, онуки, правнуки. Він подивився на них і сказав:

-Вірмени, бережіть євреїв!

-Чому?

-Бо коли виріжуть євреїв, то за нас візьмуться.

Їх народ також не любить. У нас народ взагалі нікого не любить. Бо не можливо до когось ставитися нормально, якщо себе не любиш. Такий собі психологічний факт. Я маю на увазі не нарцисизм, який ну дуже поширений, але саме любов до себе в нормальному людському розумінні.

Стосовно мусульман, то варто їх полишити порішити .

Так лучше звучит)

Опубліковано:
ну да...

хотя наверное довольно нелепо думать об этом стоя с голой жопой...

Я тобі скажу так. З того мусліма такий мусульманин, як з лайна куля. Його би будь-який імам затролив би.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...