Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

А куда ШОТА пропал, кто в кугсе?

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Если интересует семейный отдых,
Показать
без всяких тусовок и дискотек,
то можно поехать на азовское море, например на Арабатскую Стрелку, как вариант - Генгорка)
Показать
Не дорого, и отдохнуть можно прекрасно. Тем более, если ехать с маленькими детьми...

лучше на чёрное :ay:

А куда ШОТА пропал, кто в кугсе?

в одноклассниках тусует

Опубліковано:
Хочу грім, блискавку, дощ... :bh:

Солидарен с тобой )

Опубліковано:
А ты какие направления смотрел? Херсонскую и Николаевскую область не рассматривал? Типа Коблево и Железного порта?

Я дивився в різних напрямках. І Буржуїнство, і Крим. Херсонську та Миколаївську області не дивився. Дружину саму відправити не можу. Все ж таки меншому рік і два місяці. Та і при відпочинку із малюками має велике значення побутові умови та харчування найменшого. Пансіонати Криму дають просто фантастичні ціни. В Болгарії набагато дешевше. Тим більше радили орендувати там апартаменти. Набагато вигідніше за Крим. Плюс з липня місяця Візи в Софію літати починають. Можна забронювати квитки за 600 грн. в один бік.

Опубліковано:
Я дивився в різних напрямках. І Буржуїнство, і Крим. Херсонську та Миколаївську області не дивився. Дружину саму відправити не можу. Все ж таки меншому рік і два місяці. Та і при відпочинку із малюками має велике значення побутові умови та харчування найменшого. Пансіонати Криму дають просто фантастичні ціни. В Болгарії набагато дешевше. Тим більше радили орендувати там апартаменти. Набагато вигідніше за Крим. Плюс з липня місяця Візи в Софію літати починають. Можна забронювати квитки за 600 грн. в один бік.

ну не скажи Крым Крыму рознь... если подойти с умом в Ялте отдохнуть оч не дорого)) главное поставить перед собой цель, гулять, ходить на море, смотреть достопримечательности. А не сидеть дома под кондеем и еду наготавливать))) Ну про детей да тут проблем гораздо больше

Насчет санаториев в Крыму мне всегда казалось что цены вполне адекватные.... не у всех но люди едут и даже с маленьким достатком еду

Опубліковано:
ну не скажи Крым Крыму рознь... если подойти с умом в Ялте отдохнуть оч не дорого)) главное поставить перед собой цель, гулять, ходить на море, смотреть достопримечательности. А не сидеть дома под кондеем и еду наготавливать))) Ну про детей да тут проблем гораздо больше

Насчет санаториев в Крыму мне всегда казалось что цены вполне адекватные.... не у всех но люди едут и даже с маленьким достатком еду

явки.пароли.ссылки?

Опубліковано:

щось мене гнітить той факт що я не пригадую коли був останній раз в туалеті так щоби пригодився туалетний папір

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...