55Pavilion Опубліковано: 14 травня 2013 Опубліковано: 14 травня 2013 А куда ШОТА пропал, кто в кугсе?
Mabila Опубліковано: 14 травня 2013 Опубліковано: 14 травня 2013 Если интересует семейный отдых, Показатьбез всяких тусовок и дискотек, то можно поехать на азовское море, например на Арабатскую Стрелку, как вариант - Генгорка) ПоказатьНе дорого, и отдохнуть можно прекрасно. Тем более, если ехать с маленькими детьми... лучше на чёрное :ay: А куда ШОТА пропал, кто в кугсе? в одноклассниках тусует
Cell Опубліковано: 14 травня 2013 Опубліковано: 14 травня 2013 Хочу грім, блискавку, дощ... :bh: Солидарен с тобой )
Bund Опубліковано: 14 травня 2013 Опубліковано: 14 травня 2013 А ты какие направления смотрел? Херсонскую и Николаевскую область не рассматривал? Типа Коблево и Железного порта? Я дивився в різних напрямках. І Буржуїнство, і Крим. Херсонську та Миколаївську області не дивився. Дружину саму відправити не можу. Все ж таки меншому рік і два місяці. Та і при відпочинку із малюками має велике значення побутові умови та харчування найменшого. Пансіонати Криму дають просто фантастичні ціни. В Болгарії набагато дешевше. Тим більше радили орендувати там апартаменти. Набагато вигідніше за Крим. Плюс з липня місяця Візи в Софію літати починають. Можна забронювати квитки за 600 грн. в один бік.
t04k2 Опубліковано: 14 травня 2013 Опубліковано: 14 травня 2013 Я дивився в різних напрямках. І Буржуїнство, і Крим. Херсонську та Миколаївську області не дивився. Дружину саму відправити не можу. Все ж таки меншому рік і два місяці. Та і при відпочинку із малюками має велике значення побутові умови та харчування найменшого. Пансіонати Криму дають просто фантастичні ціни. В Болгарії набагато дешевше. Тим більше радили орендувати там апартаменти. Набагато вигідніше за Крим. Плюс з липня місяця Візи в Софію літати починають. Можна забронювати квитки за 600 грн. в один бік. ну не скажи Крым Крыму рознь... если подойти с умом в Ялте отдохнуть оч не дорого)) главное поставить перед собой цель, гулять, ходить на море, смотреть достопримечательности. А не сидеть дома под кондеем и еду наготавливать))) Ну про детей да тут проблем гораздо больше Насчет санаториев в Крыму мне всегда казалось что цены вполне адекватные.... не у всех но люди едут и даже с маленьким достатком еду
Mabila Опубліковано: 14 травня 2013 Опубліковано: 14 травня 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gi17h0KjVFg
ACC Опубліковано: 14 травня 2013 Опубліковано: 14 травня 2013 ну не скажи Крым Крыму рознь... если подойти с умом в Ялте отдохнуть оч не дорого)) главное поставить перед собой цель, гулять, ходить на море, смотреть достопримечательности. А не сидеть дома под кондеем и еду наготавливать))) Ну про детей да тут проблем гораздо больше Насчет санаториев в Крыму мне всегда казалось что цены вполне адекватные.... не у всех но люди едут и даже с маленьким достатком еду явки.пароли.ссылки?
yobilovus Опубліковано: 14 травня 2013 Опубліковано: 14 травня 2013 щось мене гнітить той факт що я не пригадую коли був останній раз в туалеті так щоби пригодився туалетний папір
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз