Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Нафиг... Единственный вариант - на ролевую игру выехать. Там просто плюсы перевешивают минусы )) Сам по себе "отдых" и "палатки" у меня в одно словосочетание не складываются. Удовольствие ниже нуля. Т.е. лучше вообще не отдыхать, чем так.

Позиция понятна) Я тоже люблю цивилизацию, но иногда хочется от нее подальше...

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

как понять не правый)?? ты про звезды или про экскурсии?? конечно они там есть и интересные, но на счет звезд тут это больше как факт) а не мысли мои)

З.І. В Криму б сцук, що ялівцеві гаї вирубує та палить, перетопити.

чет я не понял)) напиши попроще)))

У наших предків з десятка дітей виживало лише декілька. Санітарно-гігієнічні норми для для галки придумані. Та і як ти дитинку будеш мити в наметі? Про дорослих я взагалі мовчу.

Душей для купания у нас налеплено полно) в доль пляжей купайся не хочу=)

С детьми сложней конечно, но насчет для 1 ребенка маленького микроавтобус мне кажется многовато)))

Опубліковано:
Не обольщайся на турецкие звезды, по европейским нормам они ой как не дотягивают...

Правильно Евпатория почти турция только менее цивилизованная так как потока туристов там не так много как на ЮБК это ж мелкие пляжи детский курорт)) вроде как еще и при союзе был

Если хочешь экскурсии, красивые места за этим на ЮБК цены я уже говорил разные

Хочешь лежать на пляже целый день ТУрция Евпатория+) Ягипет

ты ваще кроме Крыма гдето был? Турции, егибте, тайланде?? есть с чем сравнивать ваш Крым?

Опубліковано:
У наших предків з десятка дітей виживало лише декілька. Санітарно-гігієнічні норми для для галки придумані. Та і як ти дитинку будеш мити в наметі? Про дорослих я взагалі мовчу.

Не згоден. Якщо не вдаватися до давніх предків, в моєї мами було ще три сестри і брат. Всі здорові. Цивілізація в 50-60ті мала дещо інші розуміння з теперішнім. Ніяких памперсів, присипок і т.д. Жили в селі, тож ніякого водопостачання і газу. Був колодязь і пічь. Зараз в мене навіть знайомих не має з такою кількістю дітей...

Опубліковано:

та куле там в турции-шмурции? беляшей нет, самсы нет. село))) а вообще мне по крыму нравится ездить, не смотря на быдлосервис

Опубліковано:
как понять не правый)?? ты про звезды или про экскурсии?? конечно они там есть и интересные, но на счет звезд тут это больше как факт) а не мысли мои)

Не правий про порівняння Євпаторії з Туреччиною. Вона різна. І архітектурних пам'яток так море.

чет я не понял)) напиши попроще)))

Останнім часом частенько пожежі були на Південному березі. Я маю на увазі підпали. Плюс вирубка ялівцевих гаїв та кіпарисів. От про них і написав...

Душей для купания у нас налеплено полно) в доль пляжей купайся не хочу=)

С детьми сложней конечно, но насчет для 1 ребенка маленького микроавтобус мне кажется многовато)))

Опубліковано:
та куле там в турции-шмурции? беляшей нет, самсы нет. село))) а вообще мне по крыму нравится ездить, не смотря на быдлосервис

кукуруза, семки, пиво и вода в тридорога)

Опубліковано:
Не згоден. Якщо не вдаватися до давніх предків, в моєї мами було ще три сестри і брат. Всі здорові. Цивілізація в 50-60ті мала дещо інші розуміння з теперішнім. Ніяких памперсів, присипок і т.д. Жили в селі, тож ніякого водопостачання і газу. Був колодязь і пічь. Зараз в мене навіть знайомих не має з такою кількістю дітей...

Мені не дуже подобаються часи, коли діти ганяли в постійно засратих колготах та марлечках з постійним подразненням причинних місць.

Кількість дітей залежить дуже часто від тарганів в голові, бо для когось прагнення робити кар'єру видається важливішим за звичайні людські радості.

Опубліковано:
кукуруза, семки, пиво и вода в тридорога)

шо, уже и в турции? :ppc:

Опубліковано: (змінено)

... это действительно достает. Целый день ходят и орут)) Еще эта, чучкелла))

пс. но иногда их просто жаль. Помню женщина в возрасте, полная, ноги в варикозах, и целый день туда - сюда, с кучей сумок и коробок, и по такой жаре. ппц

Змінено користувачем Cell

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...